• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

18:07

NOVAK I BIVŠI SELEKTOR ZBOG ĆEVAPA U SVAĐI! Čoveče, Srbija živi na ćevapima, za Božić jedemo prase! Ekstremne gluposti su ga okružile!

reuters

Tenis

NOVAK I BIVŠI SELEKTOR ZBOG ĆEVAPA U SVAĐI! Čoveče, Srbija živi na ćevapima, za Božić jedemo prase! Ekstremne gluposti su ga okružile!

Podeli vest

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović otkrio je da više nije u kontaktu sa Novakom Đokovićem

Bogdan Obradović je to otkrio  u emisiji "Sportlight". Sarađivao je sa Novakom Đokovićem u Dejvis kup reprezentaciji, zajedno su osvojili to takmičenje 2010. godine.

Ali, Obradović poručuje da sada između njih nema više ni čestitki Nove godine, Božića, rođendana i ostalih stvari, a objasnio je i zbog čega je to tako.

Foto: Tanjug

 

- U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu - poručio je srpski trener Bogdan Obradović i potom dodao:

- Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: "Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape... Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega.

Foto: Starsportphoto©

 

Bogdan Obradović je poručio da glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira, pa čak iako to Đoković ne konzumira i pobeđuje to nije garancija.

- Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja... Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka. Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laza

pre 2 godine

Veliki Mudraci, koje Nole uvažava, znaju da je ljudsko biće kompatibilno sa biljnim svetom, da je ljudsko biće plodojed. Ovi veliki Noletovi uspesi su baš plod takvoga načina života; to ne istiće trener. Sve dok mi jedemo meso agresivnost i ratovi će trajati...Kombinujući Dušu, Um i telo, težeći ka njihovom jedinstvu čovek/žena ostvaruje svoj puni kapacitet; to se vidi kod Noleta na svakom polju aktivnosti ...naše neznanje je veliko i treba se osvrnuti na ovaj Noletov primer i krenuti na Prirodnim Zakonima a i iznad toga ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija