• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

13:24

OGLASIO SE AUSTRALIJAN OPEN, A ODMAH SE JAVIO NOVAKOV MRZITELJ! Otkriveni SVI detalji o Srbinovom slučaju!

Tanjug/AP

Tenis

OGLASIO SE AUSTRALIJAN OPEN, A ODMAH SE JAVIO NOVAKOV MRZITELJ! Otkriveni SVI detalji o Srbinovom slučaju!

Podeli vest

Nepune dve nedelje pre početka prvog grend slema sezone, Đoković je dobio medicinsko izuzeće i potvrdio da putuje u Australiju gde će pokušati da postane najtrofejniji igrač u istoriji tenisa

Oglasio i Australijan open i pojasnio kako je to moguće!

- Novak Đoković je tražio medicinsko izuzeće koje je odobreno posle rigoroznog procesa. Odobrila su ga dva odvojena nezavisna panela medicinskih eksperata - navodi se na početku saopštenja.

Foto: printscreen/Instagram

 

Sve je učinjeno anonimno, odnosno medicinski radnici nisu imali predznanje da odlučuju o Novaku Đokoviću, a sve kako ne bi došlo do odluke donete na osnovu subjektivnosti.

- Pošteni i nezavisni protokoli su oformljeni kako bi se odlučivalo o medicinskim izuzećima koje će nam doneti bezbezdan Australijan open u kome ćemo svi uživati. Odluke su dakle doneli nezavisni medicinski eksperti - navodi se u saopštenju!

Foto: reuters

 

Nije prošlo ni sat vremena otkako je objavljeno da će najbolji teniser sveta Novak Đoković braniti titulu na Australijan openu u Melburnu, a odmah se javio glavni hejter i doveo u pitanje ispravnost odluke organizatora.

 

 

Ben Rotenberg, američki teniski novinar se oglasio brzinom svetlosti!

- Iako znamo da Đoković planira da igra Australijan open još uvek postoje poprilična nagađanja oko legitimnosti njegovog izuzeća. Šta je po australijskim vlastima "akutno medicinsko stanje" koji zdrav sportista, najbolji na svetu ima! Ipak, teško mi je da zamislim da prisustvo jednog tenisera, čak i dobrog, može da se smatra "nacionalnim interesom" u zemlji kakva je Australija - poručio je Rotenberg.

Mnogi su pitali Rotenberga koliko sati dnevno razmišlja o Novaku i ima li neku drugu temu u životu?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milovan

pre 2 godine

Dokazano je da i vakcinisani mogu da dobiju koronu, a samimtim i da prenesu virus. Primio sam 3 doze vakcine ali sam i pored toga inficiran virusom simptomi su bili blagi. Ako se zna da vakcina ne garantuje da necemo biti zarazeni samim tim i da prenesemo virus.zasto prisiljvavati nekoga da se vakcinise. Ja saz za vakcinu da bi izbegli komplikacije.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija