• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

17:52

SRBIJA I TZV. KOSOVO U BORBI ZA NOVOG ĐOKOVIĆA! TSS tvrdi da se Pavići nikada nisu javili, a Filipov otac kaže da je to LAŽ

printscreen

Tenis

SRBIJA I TZV. KOSOVO U BORBI ZA NOVOG ĐOKOVIĆA! TSS tvrdi da se Pavići nikada nisu javili, a Filipov otac kaže da je to LAŽ

Podeli vest

Prethodnih dana se u medijima pojavila vest da bi talentovani srpski teniser mogao da zaigra pod zastavom tzv. Kosova, a sada je priča dobila i nastavak

Sportski direktor TSS Aleksandar Bolić pričao je o celoj situaciji.

O celoj situaciji znam onoliko koliko sam pročitao u medijima. Pavići se nikad nisu obratili Teniskom savezu Srbije. Bilo je drugih tenisera koji su se javljali, ali oni ne. Tenis je dosta komplikovan, imate sada primer hrvatskih tenisera Ivana i Mateja Sabanova koji su igrali za Hrvatsku, a sada za Srbiju. Problem je što je tzv. država Kosovo priznata od strane Međunarodne, kao i Evropske teniske federacije - rekao je Bolić za "Kurir".

Sportski direktor TSS je potom izjavio da Paviću nisu zatvorena vrata reprezentacije, ali i da je potrerbno da on igra na turnirima u Srbiji.

Dakle, da razjasnimo, apsolutno nismo zatvoreni za saradnju. Dva, tri puta godišnje organizujemo besplatne škole tenisa na Kosovu, trudimo se da pomognemo koliko možemo. Pogotovo ako igrači imaju kvalitet i te kako su dobrodošli. Neka nam se obrate, pa ćemo rado da vidimo šta možemo da uradimo.

Bolićeve reči su prenesene Goranu Paviću, Filipovom ocu, koji je dao šokantan odgovor.

- Šest godina sam na razne adrese pitao i molio za pomoć, ne bih mogao ni da nabrojim gde sam se sve javljao, nije me bilo sramota zbog mog sina. Ljudi iz TSS znaju sve. Pozivaju da im se obratimo? Kako ja više bilo kome da verujem? Bilo je obećanja mnogih, ali sve se svede na to da ne pustim Filipa da igra za tzv. Kosovo i kada ga ne pustim svi projekti odjednom propadnu. Tri godine je Filip radio bez trenera, a pošto nije imao ni stalno mesto za trening dešavalo se i da uzme reket i lopticu i udara o zid - rekao je otac talentovanog tenisera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija