• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

15:28

OGLASIO SE NOVAKOV PR TIM! Evo kako SADA stoje stvari!

Tanjug

Tenis

OGLASIO SE NOVAKOV PR TIM! Evo kako SADA stoje stvari!

Podeli vest

Sramota je kako se Australijanci ponašaju prema Novaku Đokoviću, prvom teniseru sveta, a sada se oglasio i njegov PR tim

Đoković čeka na carini, gde su ga zadržali zbog problema sa vizom. Čekaju se nove informacije - poručili su iz PR tima najboljeg tenisera sveta!

Podsetimo, ranije danas, za Informer.rs Đokovićev pr tim je poručio:

Foto: reuters

 

- On je dobio zeleno svetlo da odputuje i da učestvuje na samom turniru i duboko verujemo da se neće desiti neko čudo u poslednji čas!

Da li će do čuda doći ili ne, ostaje nam da vidimo...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jaca 46

pre 2 godine

Sramotan potez! Ako su već hteli da ne igra trebalo je da to jasno kažu.Srbija mora da stane u zaštitu Novaka.Ovakvo ponizacanje prvog reketa je nečuveno.Sada sam sigurna da je to zbog toga sto je ovaj čovek iz SRBIJE! SRBIJO PROBUDI SE! BUDI UZ NOVAKA KAO ŠTO JE NOVAK UVEK BIO UZ TEBE! POLITIČARI UJEDINITE SE BAR POVODIM OVOG SRAMOTNOG SLUČAJA! PREDSEDNIČE, POSTO NON STOP PRIČATE KAKO SRBIJA POSTAJE CENJENA POKAŽITE AUTORITET!! SRBIJA NOĆAS NE SPAVA!!!

Milanco

pre 2 godine

Hitler je pustio Džesija Ovensa da učestvuje

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija