• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

18:23

INFORMER SAZNAJE! Srbija zvanično uputila protestnu notu ambasadi Australije! Hitno pustite Novaka Đokovića!

reuters

Tenis

INFORMER SAZNAJE! Srbija zvanično uputila protestnu notu ambasadi Australije! Hitno pustite Novaka Đokovića!

Podeli vest

Australijanci drže Novaka Đokovića na aerodromu zatvorenog kao da je kriminalac, a Srbija je zvanično uputila protestnu notu ambasadi Australije

 

Pozvan je ambasador Australije do dođe u ministarstvo spoljnih poslova na razgovor, saznaje Informer.  Srbija  zahteva hitno puštanje Novaka Đokovića. Naš ambasador u Australiji je stupio u kontakt tamošnjim vlastima i zahtevao hitno puštanje.  Preduzeo je sve mere da se Novak Đokovića pruži konzularna zaštita.

Satima već traje agonija srpskog asa na australijskom aerodromu.  

Nastao je potpuni haos nakon što je Novak stigao u Melburn. Vlasti države Viktorija odbile su zahtev da obezbede adekvatnu vizu za ulazak u Australiju Novaka Đokovića.  Kako prenose tamošnji mediji njegov tim je podneo pogrešan zahtev.

Foto: printscreen

 

Naime, viza koju su tražili ne podrazumeva mogućnost medicinskog izuzeća za ulazak nevakcinisanih u zemlju. Mada, ovo je malo sumnjivio. Znamo da Novakov tim čine surovi profesionalci pa je nevrovatno da naprave ovakovu grešku. Pre će biti da Australijanci traže način sebe da "operu".

Ali, Granična služba ima diskreciono pravo da mu na licu mesta izda vizu, ali je ona to prebacila na vlasti Viktorije. Nastavlja se politička igra u Australiji preko Novakovih leđa, bruka i sramota.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17