• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.01.2022

20:51

"GORE NEGO 41, NOVAK BOLJE DA NE ŽIVI, JER NE PROMOVIŠE VAKCINU"! Miličić za Informer.rs: Da li ste normalni, mozak je otišao.... Nije došao da zarazi Australijance!

Tenis

"GORE NEGO 41, NOVAK BOLJE DA NE ŽIVI, JER NE PROMOVIŠE VAKCINU"! Miličić za Informer.rs: Da li ste normalni, mozak je otišao.... Nije došao da zarazi Australijance!

Podeli vest

Australijske vlasti drže Novaka Đokovića zatvorenog na aerodromu u Melburnu satima, a javio nam se Darko Miličić i opleo po Australijancima zbog sramnog tretmana prema najboljem na svetu

Nastao je potpuni haos nakon što je Novak stigao u Melburn. Vlasti države Viktorija odbile su zahtev da obezbede adekvatnu vizu za ulazak u Australiju Novaka Đokovića.  Kako prenose tamošnji mediji njegov tim je podneo pogrešan zahtev.

Satima ga drže u odvojenoj prostoriji na aerodromu koju obezbeđuje policija i nije mu dozvoljeno da komunicira ni telefonom, ni sa članovima svog tima koji su takođe doputovali u Melburn. Darko Milić je za Informer bez dlake na jeziku pričao o torturi kroz koju prolazi najbolji teniser sveta.

- Tuga Božija, Bože sačuvaj i sakloni. Šta da kažem. Gore nego 41, ovo je strašno - odmah je rekao za Informer.rs Darko Miličić i dodao da će uvek biti na strani Novaka Đokovića.

- Jadan Novak. Čovek ima pravo da se ne vakciniše. Podržavam ga u svakom slučaju i smislu. Želim mu da istraje u iskušenjima. Sutra je veliki dan za nas pravoslavne, Badnji dan, pa Božić. Bez obzira na karijeru više bih mu želeo da je sa svojom porodicom na ta dva dana. Što bi želeo svaki pravoslavnih hrišćanin. Ali, juri rekorde i prolazi iskušenja, pa će na daj Bože biti u nekim izolacijama, što bi po meni bez obzira na karijeru sa moje tačke nema smisla ako na velike dane nisi u krigu porodice. 

Hajka na Novaka traje jer ne želi da se vakciniše.

- Ovo je priča koja traje.  Lebrona Džejmsa u NBA i one koji se nisu vakcinisali cenzurišu totalno, ne mogu da igraju. Veliki sportisti kao Novak i Lebron ko ne promoviše vakcinu taj je nepoželjan, bolje da ne živi. Da li ste normalni ljudi? Razumem da su velike pare u pitanju.  Ali, dokle sve to ide materijalno, globalizam, satanizam...Da ti najboljeg na svetu maltretiraš jer neće da se vakciniše. Nije došao tamo da zarazi Australijance, dišao je da igra tenis. Ako će vam Novak napraviti haos onda je mozak otišao negde drugo... Želim mu da istraje, neka mu Bog dragi pomogne i nadam se da neće Badnji dan i Božić provesti u izolaciji nekoj budalaštini...nego biti bar u krugu prijatelja.

Foto: ap photo

 

Miličić kaže da priča o pravu na slobodu to više ne postoji.

- Ne znam šta da kažem. Pratim situaciju duže vreme iz  drugog plana. Ćutim, ne oglašavam se, nemam društvene mreže. Preptostavljam da nemam pravo da se oglasim ali svako ima pravo da razmišlja svojom glavom. Da se nešto dešava dešava se. Ljudima koji su preminuli od posledica ovoga, naravno kao hrišćanin, želim da počivaju u miru, ali ovo je meni ...  Kada kažu nemoj da kušaš Boga. Pa ja Boga ne kušam ne bi mi palo na pamet, ali me ne interesuje niti se bavim koronom. Ali, konstantno priča da smo mi kao narod, globalno, neodgovorni, nedisciplinovani, te priče mi je više preko glave. Čekajte ljudi jesmo mi to umešali, pustili...Pretpostaljam da smo delom i mi krivi zbog neodgovornosti prema prirodi... Ali  ta prisila oko vakcine toliko smrdi. Svodi se na priču kako je nauka rekla svoje, šta više hoćete. Pa nije nauka 10 ljudi, nego mnogo šire. Ona druga koja se ne slaže sa vakcinacijom, budalaštinama. Ne znam da li se čuju kako motivišu ljude. Prvo je priča da čuvamo bližnje, pa nećeš putovati raditi, pa na kraju nećeš da postojiš. Da li se na to svodi motivacija, zatvaraćeš nas, nećeš nam dati da radimo? Sačekajte! I ja sam mislio da sam najbolji, pa sam se povukao. Tako i neki koji se bave medicinom "maše" od prvog dana, nisu ništa pogodili pod milim bogom, nijedan talas. Ali i dalje pričaju neke svari koje su neistina.

Foto: ap photo

 

Novaku su prvo dozvolili da dođe u Australiji, dali mu medicinsko izuzeće od vakcine, pa ga sada maltretiraju na aerodromu.

- To je neslaganje oko svih stvari oko pandemije, ne znam kako da je nazovem. Jedni pričaju jedno, drugi drugo. Nema jedinstva ni struke, nije mi jasno ...Ja nikada nikome ne bih smeo da kažem vakciniši se ili nemoj da se vakcinišeš. Nemam pravo.

Foto: Starsportphoto

 

 

Miličić je izneo svoj stav što se vakcine tiče.

- Moje lično mišljenje - nikad se u životu neću vakcinisati. To je moj stav. Nejasno mi je koliko ljudi iz bisnisa, sporta, estrade, glumci javno promovišu vakcinu. Pretpostavljam da ima pozitivnih efekata, ali su svesni koliko ima negetivnih efekata. Nikada ne bih izašao u javnost i govorio idite  i vakcnišite se to je spas, a ne znaš da li je spas. Šta ti znaš, o tome ne znaju doktori vakcina je nastala pre godinu dana - poručio je Miličić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dakle

pre 2 godine

Ово: " Pretpostavljam da ima pozitivnih efekata, ali su svesni koliko ima negetivnih efekata" Па хајде наброј нам те негативне ефекте бар три доказана и показана! Ако већ не знаш све! Немој никога више да штитиш ида дајеш изјаве, мајке ти и немој никада да се вакцинишеш пошто си евидентно већ погрешне "цепљен"!

Spasko

pre 2 godine

Novak mora pod hitno imati advokate , svoje doktore i svoje licno privatno obezbedjenje pored sebe jer ce ga ta angloamericka oligarhijska britanska monarhisticka nacisticka kolonijalna djubrad namerno zaraziti sa rothschildovim microsoft korona virusom , ta australijsko britanska neradnicka robovlasnicka okrunjena djubrad zive od nacizma , terorizma , sirenja virusa i prodaje vakcina . A Novak im i politicki smeta jer im sa svojom teniskom asocijacijom ometa pljackanje tenisera .

Mihajlo

pre 2 godine

Jedno logicno razmisljanje koje nije po volji onima koji su osmislili sve ovo sa koronom i vakcinama,velika lova je u pitanju,ogromna.

Milos

pre 2 godine

Cak je i Adolf Hitler pustio Dzesija Ovensa i sve jevrejske sportiste da se takmice na Olimpijadi u Berlinu 1936, a ova britanska zatvorenicka kolonija je i od njih gora! Jedino na silu i bezobrazluk mogu da ga zaustave, Moniku Seles su izboli nozem na vrhuncu karijere samo zato sto je bila iz Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija