• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

21:06

JAVILA SE MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Slomljena je! Sin joj prolazi kroz pakao!

Tenis

JAVILA SE MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Slomljena je! Sin joj prolazi kroz pakao!

Podeli vest

Majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Dijana Đoković, slomljena je zbog svega što naš as prolazi u Melburnu

Novaku nisu dali vizu da uđe u Australiju, satima je zatviren na aerodromu bez telefona dok ga čuvaju policajci. 

Završeno je ispitivanje Novaka od strane granične policije, ali je i dalje sam u pritvoru za ekstradiciju gde čeka konačnu odluku o njegovom slučaju.

Novak se našao u problemu zbog toga što Australijanci hoće da provere njegovu medicinsku dokumentaciju potrebnu za izuzeće, odnosno kako bi bez potvrde o vakcinaciji mogao da igra na Australijan openu.

Njegov otac Srđan je potvrdio za srpske medije da mu sina drže na aerodromu, majka Dijana je slomljena.

- Nemam komentar, ne mogu ništa da kažem o tome, bez komentara - rekla je za Nova.rs Dijana Đoković.

Foto: Starsportphoto

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

Zato su ga i "pozvali" da bi ga maltretirali i ne verujem da će ga pustiti na turnir! A da ga "ponize" .....? Ponižavaju sami sebe i ovo je KRAJ "civilizovanoj" Australiji i uopšte - zapadnoj kulturi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija