• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

01:29

PREMIJER AUSTRALIJE ZADOVOLJAN! Doneli smo ispravnu odluku što nismo pustili Novaka

Tenis

PREMIJER AUSTRALIJE ZADOVOLJAN! Doneli smo ispravnu odluku što nismo pustili Novaka

Podeli vest

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije mogao da uđe u Australiju, pošto mu je ukinuta viza, a pred novinarima je o tome pričao premijer te države Skot Morison

On nije krio zadovoljstvo time što je uradila granična policija na aerodromu u Melburnu.

- Pravila su pravila. To sam rekao i juče i sada ponavljam. Doneli smo ispravnu odluku. Granična policija je uradila dobro svoj posao, tako što je pratila pravila - rekao je Morison okupljenim novinarima.

Potom je potvrdio da je Novak imao vizu, ali da nije ispunio drugi uslov.

- Nije problem sa vizom. Ako neko ima vizu i primio je dve doze vakcine protiv koronavirusa, dobrodošao je u našu zemlju. U suprotnom, morate imati dokaz zbog čega niste vakcinisani kako bismo vam dopustili da uđete. Novak nije mogao da pruži dokaze i nije mu odobren ulazak - dodao je Morison.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 2 godine

Skot moze da bude samo skot!!! Nole, glavu gore. Ovi ne mogu da umanje tvoj uspeh. Najbolji si na svetu!!! Ovim pokazuju samo svoju nemoc, iako su mislili da nekog ponize uspeli su, ali SEBE. Novace Cela Srbija i svi Srbi van Srbije su uz tebe!!!! ???

zora

pre 2 godine

Nemas ti pima o cemu pricas. Samo si ispunio naredjenje Britanije. Dno okupirane drzave.

Kaya

pre 2 godine

Govedo i to brdsko-planinsko.. Igraju se na nas veliki pranik sa velikim humanistom.. Mi fa oprostimo, a Bog nek sudi.. Vrati se, Nole, ti kući, ti si ih vec pobedio, ako ijedan zaigra na tom turniru i ne podrzi te odustajanjem sa istog, spada u isti kos kao ti olosi koji te sabotiraju.. Usao si u istoriju..

maks

pre 2 godine

Bravo za Australiju. Zakoni se MORAJU poštovati. Prilagodi se zakonima sredine u koju si došao, ili NE dolazi. I tu je KRAJ PRIČE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija