• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

03:14

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Novak na aerodromu ISPREBIJAO NAORUŽANE muškarce (VIDEO)

Twitter printscreen/OOFYshoes

Tenis

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Novak na aerodromu ISPREBIJAO NAORUŽANE muškarce (VIDEO)

Podeli vest

Sreda, 5. januar, ostaće upamćena kao dan kada je Novaku Đokoviću zabranjeno da uđe u Australiju

Nole je satima bio ispitivan od strane granične policije, pa bio smešten potpuno sam u sobi koju su čuvali policajci kako mu niko ne bi prišao.

Sve ukupno, bio je to verovatno jedan od najtežih dana u njegovom životu.

Dešavanja sa aerodroma u Melburnu je sa velikom pažnjom pratio čitav svet. Novakovi navijači su se nervirali, poznati sportisti i VIP ličnosti su mu slali podršku, a hejteri su likovali.

Na kraju, konačan epilog je da će Srbin biti deportovan iz Australije.

Foto: reuters

Novak Đoković

Uz sve nabrojano, ispod radara se provukla još jedna stvar, a to je jedna šala koja je ovih sati aktuelna na društvenim mrežama.

Naime, korisnici Tvitera su pronašli reklamu koju je pre nekoliko godina na jednom aerodromu snimio Novak Đoković, koji uz pomoć svog reketa u alarmantnoj situaciji prebija naoružane muškarce.

Taj video je postao viralan, a uz njega je postavljen i prikladan komentar:

- Đoković na aerodromu u Melburnu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 2 godine

Nije reklama već jedna od obrisanih scena jednog od tri filma serijala Expendables

Joca

pre 2 godine

Jebo vas klik bajt, i pregledi, i sherovi i posecenost sajta...

nesa151

pre 2 godine

Nadal!FRANKOVO SEME koljac i zlotvor spanskog naroda.ISTORIJA SPANIJE JE FASISTICKA ZA RAZLIKU OD SRBIJE!Ali neka na danasnji dan ne zelimo zlo nikom alo BOG SUDI takvima ko ti!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija