• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

10:22 >> 10:36

BIVŠA HRVATSKA PREMIJERKA OPLELA PO NOVAKU:  "ZNAŠ TI KO SAM JA?" NE PROLAZI U AUSTRALIJI!

Tenis

BIVŠA HRVATSKA PREMIJERKA OPLELA PO NOVAKU: "ZNAŠ TI KO SAM JA?" NE PROLAZI U AUSTRALIJI!

Podeli vest

Nekadašnja hrvatska premijerka Jadranka Kosor oplela je po Srbinu i na oštar način prokomentarisala je Novaka Đokovića.

Dala je Kosor sebi za pravo da najboljeg tenisera sveta prozove na Tviteru napisavši da u zemlji kao što je Australija zakoni važe za sve, pa i njega!

Rekla je da tamo ne prolazi "znaš ti ko sam ja".

 

 

- U uređenim državama, gde zakoni vrede za sve, zakoni vrede za sve. Jel’ znaš ko sam ja, ne vredi. Ismevanje pravila ne vredi. Ne može. Ali, daleko je Australija- napsala je Kosor na Tviteru.

Podstimo, ceo svet se diga na noge i dalje čeka rasplet, a Đoković će u ponedeljak sačekati odluku o žalbi da mu se ukine ulazak u Australiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
HAHA

pre 2 godine

Да парафразирамо: "Када је Јупитеру било важно шта мисли во?"

Ljubanjac

pre 2 godine

То створење је, на жалост, бивша припадница нашег, Српског, народа, која је видела да се усташлук и пљувачина по Србима у крватској итекако исплати.

prota

pre 2 godine

dobro kaže žena, što prije se to shvati tim bolje. Ako je moguče da uđe u glavuđu.

Zvonimir

pre 2 godine

Eto javila se i ona otimacica srpskih stanova

Maxic

pre 2 godine

Mnogo antipaticna zen a, ona je ustvari bosnjacki lobist, na plat. listi. Kakvu vezu ona ima s Djokovicem, pa nikakvu. Njen je posao da targetira bilo koga ko nije u bosnjacko - zap. ujdurmi.

stevan

pre 2 godine

ma, zar ti da govoris o zakonima _ ti, koja si dosla do stana u Zagrebu ....

Milan

pre 2 godine

Баба, небитна си у свему овом.

Milena

pre 2 godine

Ne znam za ostale ali ja znam ko si ti: Ti si USTASA ! Iz logora strave i uzasa !

Strki7

pre 2 godine

Ma mozes ti gospodjo samo da mi ," bicu kulturan " , popusis kurac...i to ti je prevelik poklon od olimpijskog sampiona iz L.A. 1984... cuti smrduljo...izvinjavam se stvarno svima zbog ovakog mog nastupa ali ..PRELAZE CRVENU LINIJU MNOGI .... sta vi krticari mislite , ko ste bre vi.. A TI SMRDULJO DOK SI BILA NA NEKOJ POZICIJI KAO NISI KORISTILA " ZNAS TI KO SAM JA "...Itekako...A ZA RAZLIKU OD TEBE NOVAKU TO NIJE POTREBNO NJEGA ZNA CEO SVET !!!! javo je , neka je , nemoze mi niko nista !!! IDEMO NOVACE...zivela Srbija !!!

Crno_Sunce

pre 2 godine

Ljutili se na nju ili ne ali je u pravu,tako se radi u uređenim državama.Ako je viza bila neispravna sorry moj Đole,koliko god te ja volio!

Radmila

pre 2 godine

Gospođo, za Novaka se sve zna. Znaju li u vašoj ulici za vas?

deda

pre 2 godine

Sta je tacno pogresno napisala ? To sto nasa vlast dozvoljava okupljanja za Novu godinu da bi se udovoljilo raji a a posle samo 4 dana 4 puta vise zarazenih, to je ogledalo iste te Vlade.

Zoran

pre 2 godine

Sve bivša i bivši imaju nešto da kažu. Kad bi to ikoga interesovalo. Bilo vaše, pa prošlo.

Pera

pre 2 godine

Glupaca nije upucena u cemu je problem. Nije Do novaka nego nesporazum izmedju Tenis Australia i Federalnih organa. Jedni bi da igra Novak a drugi se drze striktno usvojenih propisa.

bubasvaba

pre 2 godine

bez da vas uvredim GLUPACO !!!!!!!!!!!!kad je zakon za sve sto su ga onda ZVALI I KAKO SU OSTALI MOGLI DA PRODJU SA ISTIM PAPIRIMA KAO NOLETOVI ??????ali kako bilo da bilo PRAVOSLAVAC NOLE JE ZAKON ZA CEO SVET U TENISU !!!.

zora

pre 2 godine

Velikani se nikad ne bahate ,znas ti ko sam ja, ali djubrad tvog tipa da. Znas ti ko sa ja ti je dozvolio da iz stana koji je pripadao Srbima izbacis familiju i ubacis svoju zadnjicu. Pametnije izgledas kad drzis zatvorenu njusku.

Lik

pre 2 godine

A,jel to ona Jadranka sto je isterala Srbina iz njegovog stana u Zagrebu da se ona useli..eto ko je ona... Smrdulja.

ratko

pre 2 godine

au ove ustase bi na dupe progovorili svakoj corbi mirodjija i podguyne buve

Srbi su cigani i zvjeri lažna

pre 2 godine

Priglupi Srbi misle da je Austrija smrdljiva pripizdina kao Srbija hahahahahaha

Penzionerj

pre 2 godine

Znamo dobro ko ste vi. Najvece ubice dece i zena, vi ste genocid najveci na Svetu. Ustase!!! Vestica!

Vesna

pre 2 godine

Jel vaze isti zakoni u Hrvatskoj za Srbe i za Hrvate? Ti sebi dajes pravo da komentarises zakone i njihovu primenu?! Ti si proslost a nikada i nisi bila bitna jer ti prva nisi postovala zakone kao ni Srbe u Hrvatskoj. Ti si poslednja koja ima pravo da govori o postovanju i jednakosti zakona za sve. A Novak Đoković je planetarni broj jedan, sada i ubuduce, dopalo se to tebi i sramnim Australijancima ili ne!

maks

pre 2 godine

Mislio srbo da je iznad drugih. E pa neče moči.....DEPORTACIJA i ZABRANA igranja na Aus Open, za SVA vremena. A 'ko si uopće ti, ČOBANE jedan....

SrBa

pre 2 godine

Šta ova suvopi.da ima da kaže? Ćuti i o ozbiljnosti države začete na potomcima engleskih robijaš i ubica nećemo da komentarišemo. Pitaj Aboridžine o njihovoj kulturi. Sve zemlje Komonvelta su takve.

Misa

pre 2 godine

Zena u pravu. To prolazi samo na Balkanu i jos ponekim banana drzavama.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija