• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

11:16

NOVAK GUBI PRVO MESTO! Ako ga deportuju ostaje bez trona!

USA Today

Tenis

NOVAK GUBI PRVO MESTO! Ako ga deportuju ostaje bez trona!

Podeli vest

Ako ne dođe do preokreta i Novaku Đokoviću dozvole da se takmiči na Australijan ooenu, mogao bi posle prvog grend slema da ostane bez prvog mesta

Godinama već ne mogu Novaka Đokovića da zaustave na terenu, ali su pronašli sraman način da to urade van sportskog terena.

Australijanci koji su devet outa gledaju Đokovića kako diže pehar u Melburnu hoće da ga deportuju. Poništili su mu vizu jer kako kažu nije imao dovoljno dokaza za medicinsko izuzeće. Tačnije, savezna vlada nije uvažila odluku koju je doneo Australijan open i država Viktorira o izuzeću Novaka od vakcine.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Mogao da ostane bez prvog mesta na ATP listi ako bude deportovan. Đoković ove sedmice ima 11.540 bodova na ATP listi, tačno 2.900 bodova više od Danila Medvedeva i 3.700 bodova više od Aleksandera Zvereva. 

Novak nije igrao na ATP kupu, izgubitće 665 bodova, a ako mu se ne dozvoli nastup na Australijan openu, automatski će izgubiti još 2.000 poena po završetku prvog grend slema sezone.

Novak bi 31. januara na svom kontu imao samo 8.875 bodova, zbog čega bi i Medvedev i Zverev mogli da ga prestignu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija