• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

11:48

CRVI U HRANI! Jezivo! Novak zatočen u hotelu iz pakla! "Ovde besplatno muče ljude"

reuters

Tenis

CRVI U HRANI! Jezivo! Novak zatočen u hotelu iz pakla! "Ovde besplatno muče ljude"

Podeli vest

Australijanci jedva čekaju da vide leđa Novaku Đokoviću, ali neće se Srbin predati tek tako bez borbe, toliko je bar svima jasno

Novaka su ukinuli vizu jer nije imao odgovarajuće medicinsko izuzeće, tačnije ono nije bilo potkrepljeno pravim dokazima.

Srbin ostati u Melburnu do ponedeljka, nakon što mu je bila ukinuta viza, pa sada čeka odluku suda nakon uložene žalbe. Đokoviću i dalje preti deportacija, a navodno i višegodišnja zabrana ulaska u Australiju!

Ponašaju se prema njemu kao prema najgorem kriminalcu, a nakon višečasovnog mučenja na aerodromu smešten je u hotel u kojem se smeštaju migranti i u kojem vladaju neljudski uslovi za život.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije hrane koja je puna crva i drugih insekata.

Izvesni Mustafa Salah, izbeglica iz Irana, koji se nalazi u istom hotelu. On tvrdi, "ni životinje nisu ovako tretirane".

- U šoku sam. Hrana koja se deli ovde može da dovede ljude u opasnost. Čak ni životinje ne mogu da jedu ovakvu hranu - rekao je Mustava za Es-Bi-Es njuz.

Foto: printscreen

 

Inače, karantinski hotel u Čarlstonu u kom je Novak je u najmanju ruku jeziv. Novaka je dočekala poruka na zidu "ovde besplatno muče ljude".

Agencija Rojters pozabavila se istorijom ovog hotela u predgrađu Melburna. On je od decembra 2020. godine pod upravom vlade, koja tu drži ljudi  godinama dok su tražili vize za boravak u Australiji. Navodi se da ih je trenutno tu više od 20.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

takvo je gostoprimstvo ye3mlja koja je nastala od kurvi i robijasa ,kao i amerika sto je poobila indijance tako su robijasi pobili Aboridzine,sta vise reci o toj zemlji i gde god je rat salju vojsku sa Amerikancima trulim

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija