• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

13:45

REPRESIJA! Đoković je tražio jednu stvar i odbili su ga!

reuters

Tenis

REPRESIJA! Đoković je tražio jednu stvar i odbili su ga!

Podeli vest

Novak Đoković prolazi kroz agoniju dok ga drže zatočenog u hotelu pošto mu nisu dali vizu za ulazak u Australiju

Otkriveni su novi detalji oko Novaka Đokovića nakon što mu je odbijena viz. Čeka odluku da li će biti deportovan pošto se žalio, a za to vreme, svi njegovi zahtevi od strane Australijanaca su  odbijeni.

Prethodno se Đoković žalio sudu na odluku o njegovoj najavljenoj deportaciji, a sve o tome znaće se tek u ponedeljak.

Sada su stigli i novi detalji. Novinar Saša Ozmo objavio je da su najboljem teniseru sveta uskratili mogućnost da naredne dane provede van tog hotela. Ali, to nije sve .

- Đokoviću je odbijen zahtev da provede period karantina u iznajmljenom stanu u kome se nalazi njegov tim. Još uvek nema novčanik, a stvari su mu na aerodromu. I neke bube u njegovoj sobi.

Foto: printscreen

 

Sudbina Novaka Đokovića na Australijan openu još uvek je pod velikim znakom pitanja. Đoković žalio sudu na odluku o njegovoj najavljenoj deportaciji, a sve o tome znaće se tek u ponedeljak.

Do tada, njegovi navijači ga podržavaju ispred hotela, dok su Novakovim fanovima na "Rod Lejver areni" pretili izbacivanjem zbog natpisa podrške za Srbina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija