• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.01.2022

07:45

ĐOKOVIĆ ĆE IGRATI U AUSTRALIJI?! VELEOBRT! Oglasio se poznati advokat, ima nade!

pexels/tanjug/rojters

Tenis

ĐOKOVIĆ ĆE IGRATI U AUSTRALIJI?! VELEOBRT! Oglasio se poznati advokat, ima nade!

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih stručnjaka iz oblasti prava, a koji je poreklom iz Australije, oglasio je da je zakon na Novakovoj strani

Kao što kaže ona narodna, svetlo je uvek na kraju tunela. Da li je ovo svetlo za Novaka Đokovića? 

Posle više od 36 časova drame na aerodromu, a onda zatvaranja u migrantskom hotelu u Melburnu, pojavio se tračak nade da će na kraju ipak sve dobro da se završi po najboljeg tenisera planete.

Foto: printscreen

Jedan od vodećih australijskih advokata tvrdi da bi Novak Đoković mogao da nastupi na predstojećem Australijan openu.

Naravno, Džastin Kvil tvrdi da će pre svega morati da potvrdi da je njegovo otkazivanje vize bilo nelegitimno što bi moglo da oduži proces i samim tim mu pomogne da nastupi na prvom Grend slemu sezone.

- Ne očekujem ništa drugo nego da dobije ovaj slučaj, ali biće potrebno više vremena i biće mu dopušteno da ostane u zemlji i nastupi na Australijan openu. Posle toga će se advokati baviti čitavom pričom u nedeljama i mesecima koji slede - rekao je Kvil za Herald San.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija