• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2022

08:22

ŠOK U TENISKOM SVETU! Kirjos BESAN, stao u odbranu Đokovića

Tenis

ŠOK U TENISKOM SVETU! Kirjos BESAN, stao u odbranu Đokovića

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos oglasio se povodom situacije u kojoj se nalazi Novak Đoković trenutno

Iako su Kirjos i Đoković na ratnoj nozi, Australijanac je odlučio da zauzme Noletovu stranu.

Pogledajte, stvarno verujem da treba da se uradi nešto. Vakcinisao sam se, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve "mimove", naslove... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovek je. Postupajte bolje - napisao je Kirjos na Tviteru.

Ovakav stav Kirjosa je definitivno zaprepastio sve, pošto je po prvi put stao u odbranu najboljeg svetskog tenisera, kojeg uopšte ne simpatiše.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile Kontraš

pre 2 godine

E, znao sam da će i ovaj nešto da odalami

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija