• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2022

10:17

BIVŠI NOVAKOV TRENER ŠOKIRAO! Sve je MUTNO, Đoković je TAKAV! Australija mora da se poštuje

tanjug/ap

Tenis

BIVŠI NOVAKOV TRENER ŠOKIRAO! Sve je MUTNO, Đoković je TAKAV! Australija mora da se poštuje

Podeli vest

Nekadašnji član stručnog štaba Novaka Đokovića, Kreg O'Šenesi, ima nešto drugačije viđenje kompletne situacije koja je zadesila Srbina u Melburnu

Dok sa jedne strane veliki broj tenisera, ali i ostalih sportista pruža podršku Novaku, to nije učinio i njegov bivši trener.

Postoje dva procesa trenutno – prvi je da pokušava zaigra na turniru i drugi je da pokuša da uđe i ostane u državi. Oba su mutna. Mislim da je Rafa Nadal dobro juče dao dobar odgovor. Novak je takva osoba, ima jaka uverenja i ne odustaje od života koji želi da živi. Ali, pandemija je globalna i Australija ima svoj način kako izlazi na kraj sa njom, potpuno drugačiji i to mora da se poštuje. Izgleda da niko nije uradio domaći zadatak i da su svi izgubili u ovoj situaciji. To je loše - rekao je Australijanac.

 

Đoković je takav, on uvek pokušava da uprosti stvari. Na kraju svake sezone gleda kako da postane još bolji i gde još može da napreduje. On je majstor za rešavanje problema na terenu, kada god je teško. Sada mora da uradi isto. Mora da ostane pozitivan i pored svega lošeg što mu se dešava - dodao je O'Šenesi.

Podsetimo, Kreg O'Šenesi je Novaka kritikovao i posle poraza u finalu US Opena od Danila Medvedeva.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nesa151

pre 2 godine

CUDNO!Kritikujete nacin igranja i zivljenja NOVAKA SRBINA POREKLOM A JEDINOG PRVAKA PLANETE! Nije sa vama nesto uredu ostalo HITLEROVO,MUSOLINIJEVO i FRANKOVO SEME-SEME VAM SE ZATRLO.Nit koga dira sve sto zaradi ,zaradi radom ,ne izbegava porez.Familijaran covek ali koji IMA SVOJE JA i to mu vi dunsteri,naslednici hitlera i britanskih kriminalaca nemozete oduzeti on JE SRBIN i to pravi kome JE PORODICA, PRAVILA I DRZAVA SVETINJA.To sto je SRBIN A ПРВАК ПЛАНЕТЕ NIKO OD VAS BLEDOLIKIH I OLJUSTENIH (KAUBOJI IENGLEZI)MU NEMOZE ODUZETI !Sve se placa pa i ovo ce debelo da vas kosta AUSTRALIJANCI jer vi niste nacija mi vas po nazivu tako zovemo,a mozda i promenimo!

Lavica

pre 2 godine

Posto si ti bivsi Noletov trener, dobro sam procitala " bivsi" e pa posto si bivsi verovatno da znas Novaka ne tako dobro kao Vajda nas omiljeni trener u Srbiji, trebao bi da znas da Novak tako nesto kao sto si ti izjavio ne bi nikada uradio, pogotovo silom....Nole je prepametan jedan decko od koga treba uciti kako se treba ponasati, kako treba biti jak u datim situacijama i kako pobediti protivnika koji silom hoce nekoga isterati iz zemlje a da ta osoba nije ni krocila u tu zemlju....uci bivsi treneru kako treba stati uz osobu koja je sama i daleko od svoje porodice i svog naroda i to na najveci hriscanski praznik Bozic a ta osoba je na taj dan zatvorena u nekom nazoviga hotelu i ne moze radotan praznik da provede sa svojim prijateljima ako je od porodice daleko....a posto ti bivsi treneru nemas srca i duse za tako nesto i neces da razumes onda cuti i idi igraj klikere ili sta vec radis u zivotu.....HRISTOS SE RODI VAISTINU SE RODI SRECAN BOZIC NAS DRAGI NOLE!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17