• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2022

12:48

SKANDAL U MELBURNU! Australijanci vređali Novaka, Srbi krenuli u OBRAČUN! POLICIJA REAGOVALA (FOTO)

Tenis

SKANDAL U MELBURNU! Australijanci vređali Novaka, Srbi krenuli u OBRAČUN! POLICIJA REAGOVALA (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je trenutno u Melburnu zaključan u hotelu sa velikim brojem migranata, a sada je ispred tog objekta umalo došlo do velike tuče

Srbi iz Australije ceo dan su ispred hotela u kom boravi Novak. Prvo su protestvovali, zahtevajući da se najbolji teniser sveta oslobodi, a potom su i uz muziku proslavili Božić.

Međutim, dobru atmosferu su narušili Australijanci koji podržavaju migrante.

Naime, oni su na to isto mesto došli kako bi pružili podršku migrantima, što je legitimno, ali su tom prilikom potpuno nepotrebno izvređali Novaka Đokovića.

"Izbeglice su dobrodošle, Đoković nije" "Đoković može da odj**e, oslobodite izbeglice" i "Da li ćete da zaboravite naše prijatelje kada Đoković ode svojim privatnim avionom?" samo su neki od uvredljivih transparenata.

 

To je razljutilo prisutne Srbe koji su pokušali da se obračunaju sa domaćinima, ali je brzo reagovala policija koja je razdvojila sukobljene strane.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

a što tii kenguri koji su toliko zabrinuti za migrante nisu došli pre 30 dana nego sad e Australijo glupa lisi misliš da sa tom forom o migrantima zamažeš oci poštenom svetu a ne podanicima u koje spadaš svako ko ima iole mozga zna da je to maslo duboke države i masonerje zato uradite pravu stvar pustite Novaka jer ce vam se to obiti o glavu platicete debelo budiite svesni

Vojce

pre 2 godine

Sukobili se sa domaćima.?Domaći su Aboridžini a ovo su sve došljaci kao i Srbi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija