• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2022

23:02 >> 23:03

SVET NA NOGAMA, POKRENUTA PETICIJA! Oslobodite NOVAKA!  Neka SKOT okonča ludilo! On je POLITIČKI zatvorenik!

pexels/tanjug/rojters

Tenis

SVET NA NOGAMA, POKRENUTA PETICIJA! Oslobodite NOVAKA! Neka SKOT okonča ludilo! On je POLITIČKI zatvorenik!

Podeli vest

Planetarno popularni sajt lifepetitions.com pozvao je sve koji žele da potpišu peticiju za oslobađanje najboljeg tenisera sveta da to što pre učine

Na poznatom sajtu piše da je Srbin Novak Đoković, prvi teniser sveta, trenutno je ZAKLJUČAN u mračnom australijskom zatvoru.

Foto: pexels/tanjug/rojters

 

Dalje se navodi:

Da, dobro ste pročitali, Novak Đoković je trenutno politički zatvorenik zbog nekontrolisane australijske KOVID tiranije. POTPIŠITE I PODELITE ovu peticiju australijskom premijeru Morisonu u kojoj se zahteva da Novak Đoković bude odmah oslobođen i da mu se dozvoli da se takmiči na Australijan openu. Branilac titule Australijan opena Đoković se i ove godine spremao da se takmiči na turniru kada mu je odbijen ulazak u Australiju pošto mu je odbijena viza jer nije „vakcinisan” protiv COVID-19.

Ali, kada se dalje sagleda situacija, postaje jasno da izdvajanje Đokovića – kao da je kriminalac – ipak nikada nije bilo zbog zdravlja. Australijski premijer Skot Morison oglasio se na Tviteru kako bi pokazao javnosti da je Đokoviću odbijen ulazak u Australiju jer „niko nije iznad pravila“.

Foto: Reuters/printscreen

 


Zato vas molimo da POTPIŠETE i PODELITE ovu peticiju premijeru Australije Skotu Morisonu, tražeći od njega da jednom zauvek okonča ludilo svoje vlade i da dozvoli Novaku Đokoviću, koji je dobio medicinsko izuzeće od australijskog mandata za vakcinaciju , ulazak u zemlju radi takmičenja na Australijan openu 2022.

Foto: pexels/tanjug/rojters

 

Đoković je trenutno u pritvoru u imigracionoj ustanovi u Melburnu, gde će ostati najmanje do ponedeljka, dok australijski federalni okružni sud razmatra i razmatra pravni osporavanje njegove deportacije koju je podneo. Australijske granične snage (ABF), koje su odgovorne za ukidanje Đokovićeve vize, jednostavno su izjavile sledeće: „Đoković nije pružio odgovarajuće dokaze da ispuni uslove za ulazak u Australiju, a viza mu je naknadno poništena. Otvoreno prvenstvo Australije 2022. trebalo bi da počne 17. januara, za nešto više od nedelju dana, a Novak Đoković ostaje u Covid pritvoru. U slučaju da njegova žalba bude odbijena, Đokovićeva viza će ostati ukinuta, a savezna vlada Australije će ga deportovati, iako je sledio protokol da bi dobio medicinsko izuzeće! Ove proizvoljne presude ne smeju da stoje, i vreme je da premijeru stavimo do znanja da ovakvim kršenjima ljudskih prava nema mesta ni u Australiji, ni bilo gde u svetu.
 

Ukoliko želite da potpišete peticiju, to možete učiniti OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

e sad lepo ako te puste da igras ,razvalis ih sve i kad ti daju zadnji govor kazes Hvala odracu vas za pare i sledece godine ,poklonis im sve i zapljesces ,da vide sta je kulrura posto im ocito treba pouka iz kulture,za tolike godine robijasi nisu naucili sta je kultura ,niti ce

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija