• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2022

08:38

ZATVORSKA ĆELIJA JE LUKSUZ ZA OVO! Procurile fotke sobe u Novakovom smeštaju (FOTO)

Tanjug

Tenis

ZATVORSKA ĆELIJA JE LUKSUZ ZA OVO! Procurile fotke sobe u Novakovom smeštaju (FOTO)

Podeli vest

Češka teniserka Renata Voračova objavila je na Instagramu kako izgleda soba u kojoj je smeštena u migrantskom hotelu u Melburnu

U istom objektu se nalazi i Novak Đoković, a kako su sve sobe tog hotela identične, saznali smo i kako Noletova izgleda.

U pitanju je minijaturna soba ispred koje se nalaze policajci, a odavno je poznato da je higijena užasna.

 

Takođe, zna se i da Novak nije sam u sobi, ali su mu cimeri umesto priljatelja i ljudi - bube.

Ovo je hotel?! Doveli su me u sobu rano ujutru, u sobi sam i ne daju mi da idem bilo gde. Uslovi su jednostavni, ali ovo je kategorija boljeg hostela. Nije tragedija, nije ni hit-parada. Proverili su kakvo mi je zdravlje, doneli su mi hranu. Imam pratnju u hodniku. Čuvari su pristojni. Nije baš da viču na mene kada proturim glavu kroz vrata, pokušavaju da mi se nađu i da mi pomognu. Ali, na primer, prozor je čvrsto zatvoren i ne mogu da ga otvorim više od pet centimetara. A obezbeđenje je svuda, čak i ispod prozora, što me je nasmejalo. Kao da planiram da skočim i da bežim - pričala je Renata tokom video snimka na Instagramu.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija