• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2022

16:04 >> 16:17

Đoković zagrmeo: Sami sebi dajete autogolove!  ZGROŽEN SAM! Majka Dijana imala JEDNU MOLBU!

Tanjug

Tenis

Đoković zagrmeo: Sami sebi dajete autogolove! ZGROŽEN SAM! Majka Dijana imala JEDNU MOLBU!

Podeli vest

I danas se veliki broj građana okupio u Beogradu da uz porodicu Novaka Đokovića da podršku najboljem teniseru sveta

- Hvala vam što ste došli i po ovakvom vremenu. Znam da noćima ne spavate zbog njega, da zbog njega niste kuvali ručkove kada on igra. Molim vas da mu kroz molitvu pošaljemo snagu da on prevaziđe ovo šta ga je snašlo u Australiji-  rekla je Novakova majka Dijana Đoković.

Foto: Tanjug

 

- Dok je Evropa radila na reformi školstva, zdravstva, napretka u natalitetu. Mi smo branili. Sada je njih mnogo više nego nas. Evropo, nemoj to da zaboraviš. Srbija će uvek biti deo Evrope! Ovo što rade Novaku već četvrti dan, stvarno je neverovatno. Zgrožen sam! Najčistijem i najzdravijem čoveku na ovom svetu, koji je vodio računa o svakom detalju, o svakom čoveku da ga ne uvredi. Da svima bude privržen, svim nacijama i verama, svi su oni naša braća i sestre!On je jedna mentalna gromada. To što pokušavaju da ga slome. Mogu samo da mu poručim da su smešni. Smešni ste i žalosti. Sami sebi dajete autogolove. Nećete uspeti, jer je narod uz njega, ceo svet. I pravoslavci, hrišćani, muslimani, budisti. Ovo mu više vredi nego da je osvojio na desetine tih njihovih Grend slemova - rekao je Srđan Đoković i dodao:

Foto: Tanjug

 

- Ne može da se zove otvoren turnir, kada je zatvoren. Closed!Čuli ste za Kirjosa, on je bio kao protiv Novaka, ali mu je i on dao podršku. Isto i ministarka sporta Francuske, da može i bez vakcine da igra na Rolan Garosu. Svi su uz našeg Novaka! Jeste li videli snimak koliko se ljudi danas skupilo ispred tog zatvora u kom je Novak? Sa harmonikama i srpskim nošnjama, igralo se kolo. Novak to ne vidi, jer snimci koji su objavljeni kako im maše su od prošle godine. Sada su ga stavili da gleda u zid.

Foto: Ilustracija

 

 

Ali, ništa mu ne mogu. Izdržaće još malo! Hteli su da pomere odluku za još nekoliko dana. Ali, suočili su se sa velikom peticijom našeg naroda da to mora da se završi u ponedeljak. Sutra uveče po našem vremenu, oko ponoći. Ako Sud odluči da mora da izađe, on će izaći iz Australije. Ako odluči da ostane, on će ostati. Ali neće političari da odlučuju o najboljem sportisti svih vremena - poručio je Srđan Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 2 godine

Kada se ova sramota zavrsi, Nole da angazuje elitni pravni tim, brutalno jake advokate i da tuzi Australiju međunarodnom sudu, da trazi milionsku naknadu stete! Pravda mora biti isterana do kraja, pravda mora pobediti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija