• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

22:24 >> 22:27

HAOS ISPRED NOVAKOVOG HOTELA! Neredi pred Đokovićevo SUĐENJE - reagovala POLICIJA! /VIDEO/

printscreen

Tenis

HAOS ISPRED NOVAKOVOG HOTELA! Neredi pred Đokovićevo SUĐENJE - reagovala POLICIJA! /VIDEO/

Podeli vest

Veliki fizički obračun dogodio se ispred hotela u kom je smešten Novak Đoković

I dok većina sa nestrpljenjem očekuje početak Novakovog suđenja oko ponoći po rednjeveropskom vremenu. Ipsred hotela u kom je najbolji teniser sveta smešten došlo je do fizičkog sukoba policije sa protestantima. 

Tuča nema nikakve veze sa Novakom Đokovićem, već sa migrantima koji se čak nekoliko godina nalaze u hotelu, a upravo su se aktivisti koji se bore za njihova prava sukobili sa policijom.

 

 

Novinarka Džilijan Lanturis podelila je tri snimka ispred ozloglašenog hotela. na prvom se vidi kako protestanti pevakju da se izbeglice oslobode, na drugom kako policija hapsi te koji su bili na krovu, a na trećem i sukob koji je nastao ispred.

 

 

Novinarka prenosi da se jedan od protestanata obratio njoj i istakao da je zahvalan Đokoviću što je u istom hotelu budući da je privukao pažnju i doprineo njihovoj borbi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija