• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

14:30

NOVAK POSLE 5 DANA ZATVORA! Pogledajte kako izgleda! Probudili su zver! (FOTO)

tanjug/ap

Tenis

NOVAK POSLE 5 DANA ZATVORA! Pogledajte kako izgleda! Probudili su zver! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je poslao prvu poruku nakon pobede na Federalnom sudu u Australiji

Potvrdio je da će igrati na Australijan openu posle tortute koju je prošao od strane Australijanaca nakon što su mu uzeli vizu.

Držali su ga u zatočeništsvu pet dana, ali ga nisu slomili. Sada je još jači i spreman da osvoji rkeordni 21. grend slem.

Novak Đoković dobio je Australiju na sudu i dozvoljen mu je ostanak u zemlji. Samo nekoliko sati nakon tiga istrčao je na teniski teren u Melburnu, iako je sada u Australiji poal sata iza ponoći. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Zahvalan sam što je Sudija doneo presudu da mi se vrati viza za boravak u Australiji. Uprkos svemu što se dešavalo u protekloj nedelji, želim da ostanem i takmičim se na Australijen Open-u. Ostajem koncentrisan na tenis. Putovao sam ovde da bi učestvovao na jednom od najbitnijih turnira u istoriji i defitivno mom najuspešnijem. Trenutno toliko mogu da napišem i naravno jedno ogromno hvala svima širom sveta koji su mi pružali podršku i snagu i ohrabrivali me da ostanem priseban i jak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
drago

pre 2 godine

Umjesto na teren, ja bi Novaka sada stavio na temeljne medicinske pretrage. 5 dana je bio malte ne u zatvoru i sigurno je jeo nesta sto su mu ovi anglosaxsonski sljam davali. Trovali su nase ljude u Hagu, sta bi ih sprecavalo da to urade Novaku? Ova farsa fasisticke drzave australije kao i "pomilovanje" tog Suda je samo demonstracija sile, ali SIGURAN SAM I neka DIMNA ZAVJESA iza koje stoji pravi razlog svega ovoga. Ne zelim da panicim i da budem negativan, ali sam misljenja da je Novak Djokovic trovan u toj ustanovi, a njegovo buduce zdravlje ce to pokazati.Ne zaboravimo da je kraljica Engleske malte ne tvorac i vlasnik ITF-a te teniske federacije, a da je Novak u procesu stvaranja paralelne institucije ATF-u. Dalje, postoji i taj vektor najbolji u svijetu IKADA u "njihovom" viteskom gospodskom bijelom sportu, nekih pitanja oko Rio Tinta koji je takodje australijska kompanija itd itd Licno sam veoma sada zabrinut za zdravlje Novaka Djokovica i iskreno bi volio da nisam nikako u pravu u vezi sopstvenih strepnji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija