• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

17:26 >> 17:32

PREMIJER VELIKE BRITANIJE O ĐOKOVIĆU: Protiv njega sam imao priliku da igram, ALI...

Reuters

Tenis

PREMIJER VELIKE BRITANIJE O ĐOKOVIĆU: Protiv njega sam imao priliku da igram, ALI...

Podeli vest

Boris Džonson, premijer Velike Britanije, oglasio se povodom oslobađajuće presude u Australiji u korist Novaka Đokovića

Novak je napokon na slobodi, a tokom dana čak i trenirao u Rod Lejver areni.

Najbolji teniser planete je poručio da se sada fokusira isključivo na tenis i Australijan open koji želi da osvoji po jubilarni deseti put.

 

Foto: AP/Paul Grover/Pool Photo

 

Džonson se nije dao uvući preterano u priču o svemu što se zbivalo u proteklih šest dana u Australiji, ali je indirektno nagovestio da bi vakcinacija mogla da bude uslov i za dolazak na Vimbldon.

- Vidite, mislim da je vrlo važno za vlasti Australije da imaju svoje uređenje. Sve što bih rekao za Novaka Đokovića, protiv kog sam imao prilike da igram tenis i stvarno je dobar, je to da ja verujem u vakcinaciju i mislim da je to divno uraditi! Mislim da bi svi trebalo da stanu iza programa koji omogućava ovoj zemlji da bude najotvorenija ekonomija Evrope i istovremeno da stiti ljude širom zemlje, tako da to ima svoje masivne prednosti -  poručio je Džonson.

On je indirektno nagovestio da bi vakcinacija mogla da bude uslov i za dolazak na Vimbldon...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

TO JE BILO ZA OČEKIVATI. SVI ĆE TO UVESTI A SAD-e JE VEĆ NAJAVIO.

Sone V

pre 2 godine

Protiv koga je ovaj lik igrao i sta prica, verovatno i on sam nezna sta je odvalio On kaze kako je Novak jako dobar igrac, apsurd i smesan lik

Sumadinac

pre 2 godine

Evo jos jednog politickog klovna koji bi da skuplja bodove kako znam ovde u GB nije obavezna vakcinacija. Kao drugo ti se ne pitas tu nista jel odlucuje Kruna kraljica o Vilbodonu jel Vilbodon pripada pod Kraljevskom krunom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija