• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

10:45

SRAMOTA ME JE ŠTO SAM AUSTRALIJANAC! Kirjos najžešće brani Đokovića! Teniseri, sramite se!

USA Today

Tenis

SRAMOTA ME JE ŠTO SAM AUSTRALIJANAC! Kirjos najžešće brani Đokovića! Teniseri, sramite se!

Podeli vest

Novak Đoković je tokom minulih dana dobio podršku teniskih legendi, manje sadašnjih kolega, ali ga je najviše brani onaj koji ga je do pre samo nekoliko dana javiše pljuvao

Australijski teniser Nik Kirjos godinama napada Novaka Đokovića, nikada nije krio da ga ne voli, ali je prvi žestoko napao zemljake jer su zatvorili Novaka, uzeli mu vizu i držali ga danama zatvorneog.

Jedan je od retkih koji ga je podržao, dok ostale kolege ćute. Kirjos je poručio da je na strani srpskog asa, čak poručivši da ljudi nisu svesni šta ih čeka ako na kraju bude igrao na Australijan openu. Nakon odluke suda da Đokoviću vrati vizu, Kirjos se ponovo oglasio i nije promenio stav.

- Znamo da mediji vole da prave haos, osetio sam na svojoj koži, a isto to se sve dešava i sa Novakom. Iskreno, osećam se posramljeno kao australijski sportista koji zna šta je taj čovek uradio za nas i sport - rekao je Kirjos i dodao:

Foto: USA Today

Nik Kirjos opet podržao Novaka Đokovića

- Mislim da nismo na pravi način kontrolisali tu situaciju, a mediji to vole, vole da nas podele.

Nažalost, Kirjos najverovatnije neće učestvovati na ovogodišnjem Australijan openu pošto je juče dobio pozitivan test na korona virus. Objasnio je da se dobro oseća i da je preduzeo sve mere kako bi se što pre oporavio, a da se nada da će već od naredne godine igrati u Melburnu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Kirjos je napadao Đokovića, ali je ipak bio omiljen u Srbiji jer je neverovatan igrač. Po meni, on je jedan od najtalentovanijih igrača na ATP turu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija