• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

11:45

KOLAPS U AUSTRALIJI! Tomić igrao zaražen koronom, pa otkrio da tenisere ne testiraju!

AP PHOTO

Tenis

KOLAPS U AUSTRALIJI! Tomić igrao zaražen koronom, pa otkrio da tenisere ne testiraju!

Podeli vest

Novaka Đokovića danima razapinju, ali je Australijanac Bernard Tomić zaražen igrao meč kvalifikacija za Australijan open

Tomić tvrdi da je zaražen koronom. On je jutros igrao meč protiv Romana Safijulina i u jednom momentu, na pitanje sudije da li mu je dobro, odgovorio je:

- Siguran sam da imam koronu. Kažem vam da ću u naredna dva dana biti pozitivan. Uveravam vas! Ako ne budem pozitivan, platiću vam večeru. U suprotnom, vi ćete je platiti -  rekao je Tomić sudiji na meču.

On je potom objasnio kako izgleda testiranje na Australijan openu.

- Neverovatno je da puštaju igrače na teren bez prethodnog PCR testa. Samo se radi brzi test u sobi i to je sve - otkrio je Tomić.

Ruski teniser Safijulin je pobedio sa 6:1, 6:4. 

Podsećamo, Novak je stigao u Australiju nevakcinisan, ali negativan na koronu i sa medicinskim izuzećem. Međutim, odmah su mu uzeli vizu, napravili su haos, strpali Novaka u hotel, potom je morao na sudu da dokazuje da nije kriv. Uspoe je, ali mu opet preti deportacija ukoliko tako odluči Aleks Hok, ministar za migracije.

Bitno da se ispune pravila o ulasku u Australiju, a posle i zaraženi možete da igrate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija