• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

20:49 >> 21:02

NOVAK ĆE VEČERAS BITI DEPORTOVAN! ŠOK vesti iz Australije...

reuters

Tenis

NOVAK ĆE VEČERAS BITI DEPORTOVAN! ŠOK vesti iz Australije...

Podeli vest

Srpski teniser mogao bi večeras da bude deportovan, prenosi australijski novinar

Iako je Novak Đoković pobedio australijske vlasti i dobio "nazad" svoju vizu, ministar imigracije Aleks Houk ima pravo da ga deportuje bez obzira na sudsku presudu. 

Od kako je Novak pobedio na sudu poznato je da Houk ima tu mogućnost. Prvobitno je najavljeno da će odluku saopštiti četiri sata nakon presude, ali je do sada odlagao svoju odluku. Razlog zbog kog se čeka su konsultacije sa premijerom Skotom Morisonom, kao i proširenje istrage o Đokoviću, a sada stižu loše vesti.

Novinar i kolumnista lista "Sunday Paper" Pol Bonđorno objavio je na svom Tviteru da ima informacije kako će Aleks Houk u četvrtak deportovati Novaka Đokovića iz Australije. 

Za sada to nije potvrdio niko od njegovih kolega, ali Bonđorno je dobro poznato ime u Australiji. Iskusni novinar se godinama već bavi političkim temama, a već je pisao o temi deportacije Novaka Đokovića.

 

 

- Čujem da će ALeks Hok večeras deportovati Novaka Đokovića - napisao je Pol Bonđorno.

Podsetimo, Novak Đoković se u toku noći oglasio i objasnio sve o pogrešno popunjenom dokumentu i svom kretanju kada je saznao da je pozitivan na korona virus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doktor

pre 2 godine

ja sam vam to ranije napisao , najpametnije mu je bilo da kad je pobedio na sudu da je izjavio da ne zeli da ucestvuje u takvom diskriminativnom ambijentu i da ga ne zanimaju takvi niskokvalitetni trofeji i tad bio bio najveci pobednik , vi svi kao da ocekujete nesto humano od tih unija robvlasnickog drustva , nije se trebao upustiti sa njima u daljne afere jer ko se sa budalama druzi i sam postane budala , a ovde se radi o australijskim psihopatama koji navlace Djokovica na njihov psihopatski teren koji su smislili CIA, MI6 i Nato , oni sa im ucenjuju Djokovica da im bude drugi Vitalu Klitschko i da radi protiv Srbije , a posto je Djokovic neposlusan oni ce na kraju gledati da mu uniste krijeru na sve nacine i Djokovica proglasiti za psihopatu i optuziti za genocid . Vi nemate pojma sa kim imate posla , ujedinjene robovlasnicke monarhije su financirale Hitlera da zaustavi pobunjenu radnicku klasu i raspad kriminalnog monarhistickog sistema u Evropi , Rio Tinto je u vlasnistvu britanske nacisticke monarhije koja financira naciste i teroriste da ubijaju Srbe , i danas imamo rimskosolomonsku britansku monarhiju pred raspadom zbog pedofilskih afera koje pokusavaju da sakriju pa mediji spinuju price o Djokovicu umesto da javnost sazna istinu sta se desava sa sudskim procesom engleskog pedofila kraljicinog sina prince Endrjua koji je silovao decu radnicke klase u solomonovm haremu na devicanskim ostrvima. Vi nama u medijim servirate Bil Gejtsa kako prica o vakcinama i da se svi moraju vakcinisati a Bil Gejts bi trebao da bude na sudu jer je umesan u pedofilsku aferu sa Epstajnom i kanadskim tajkunom Peter Nygardom , Vatikanski pedofilski pop pridikuje kako svi moraju da se vakcinisu a u vatikanu 5000 svestenika pedofila jos nije pred sudom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija