• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

03:00

NOVAK NIJE BAHAT! PRIČA O NJEMU JE HITLER NAKON HITLERA! Hrvatica ZAGRMELA i stala u ZAŠTITU SRPSKOM šampionu!

Tenis

NOVAK NIJE BAHAT! PRIČA O NJEMU JE HITLER NAKON HITLERA! Hrvatica ZAGRMELA i stala u ZAŠTITU SRPSKOM šampionu!

Podeli vest

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan prokometarisala je haos na relaciji Novaka Đokovića i australijskih vlasti

Haos koji se dogodio nakon dolaska Novaka Đokovića u Melburn uzburkao je svet, a svoje mišljenje o situaciji iznela je i hrvatska spisateljica Vedrana Rudan. 

- Jadranka Kosor, naša bivša premijerka, nečasna je osoba. Živi u stanu otetom od dvojice srpskih dečaka koji su nakon smrti roditelja iseljeni iz centra Zagreba samo zato što su Srbi. Jedan od dečaka je počinio samoubistvo, ali to gospođu nikad nije uznemirilo jer je sve bilo 'po zakonu'. Odjednom ju je uznemirio Đoković koji je, prema njenom tumačenju, provalio u Australiju iako je znao da oni ne puštaju nikoga ko nije dva puta vakcinisan. Nije jedina koja trenutno u Hrvatskoj baca drvlje i kamenje na Đokovića 'antivaksera'. Zaboravljaju svi ti komentatori da je Đoković dobio vizu - rekla je Vedrana Rudan za "Blic". 

Ona doda je da je sve vezano za politiku, a da cela situacija liči na hoas za vreme Adolfa Hitlera. 

- Za****** Đokovića je čisti politički čin. Australijski premijer pokušava pred izbore na 'slučaju Đoković' da dobije nekoliko političkih poena. Zanimljivo je da su Nadalu progledali kroz prste. Crnac Džejms 'Džesi' Ovens, slavni američki atletičar, bio je zvezda Olimpijskih igara u Berlinu 1936. Osvojio je četiri medalje. Hitler nije bio oduševljen njegovim trijumfom. Priča o Đokoviću je priča o Hitleru i posle Hitlera. Sramotno, ali toliko tipično za vrli, novi svet. Zakon je jednak za sve. Zakon nikad nije bio jednak za sve i neće biti. Đoković je sve učinio 'po zakonu'. Pitam se ono što se malo ko pita, koliko je bilo 'po zakonu' zabraniti ruskoj teniserki Dataliji Vihjančevoj ulazak u Australiju iako je vakcinisana - objašnjava hrvatska spisateljica. 

Foto: printscreen/tvpink

Vedrana Rudan dodaje da napadi na Novaka nemaju nikakvog smisla. 

- Koliko god veliki broj svetskih medija naglašava kako je Đoković bahat i kako je trebalo da poštuje pravila, mislim da on moćnicima smeta iz sasvim drugih razloga. Đoković pruža otpor i postavlja pitanja. Danas se više nego ikad ceni poslušnost. Svi građani sveta imaju demokratsko pravo i dužnost da ne misle svojom glavom. Zato Đokoviću treba skinuti glavu. Verujem u njega. Ne bi se našao u ovoj situaciji da je bahati glupan. Glupani smo mi koji bespogovorno slušamo - podvukla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija