• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

07:58

NOVAK JE OPET "PREŽIVEO"! Ministar ga danas definitivno neće deportovati!

printscreen

Tenis

NOVAK JE OPET "PREŽIVEO"! Ministar ga danas definitivno neće deportovati!

Podeli vest

Posle niza najava i pretnji da će Novak Đoković biti deportovan u četvrtak, prvi teniser sveta uspeo je da "preživi" i ovaj dan

Spekulisalo se da Novaku spremaju najgori scenario, da će  ministar za imigraciona pitanja Australije Aleks Hok deportovati Novaka Đokvića tokom žreba za Australijan open. 

Žreb je čak bio odložen skoro sat i po, kada su svi pomislili da vlast sprema deportaciju, ali ništa se nije dogodilo. Kako navodi list "The Age", ministar Hok definitivno neće do kraja dana doneti odluku, ali ističe da on i dalje razmatra ovo pitanje.

Prethodno je premijer Australije Skor Morison pitanje o Novaku, na konferenciji za medije, prebacio na ministra Hoka.

Foto: Tanjug/AP

 


Novak je pre više od nedelju dana stigao u Melburn. Uzeli su mu vizu, da bi potom pet dana proveo u imigracionom hotelu, sve do suđenja na kojem je oslobođen.

Ali, nije to bio kraj drame. Novak ministar Hok i dalje može da deportuje, posebno nakon informacija da je aplikacija za vizu pogrešno popunjena, što je Novak priznao i izvinio se zbog toga.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija