• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

14:03

PRST U OKO AUSTRALIJI! Direktor Fajzera stao uz Novaka! Kao da je vakcinisan!

printscreen/reuters

Tenis

PRST U OKO AUSTRALIJI! Direktor Fajzera stao uz Novaka! Kao da je vakcinisan!

Podeli vest

Novak Đoković je minulih dana na žestokom udaru jer je dobio medicinsko izuzeće za ulazak u Australiju

Novaku su Australijanci uzeli vizu po dolasku u Melburn, ali je pobedio na Federalnim i porodičnim sudom, vraćena mu je viza. Međutim,  zakoni Australije propisuju da Aleks Hok  i dalje može da suspenduje vizu Đokoviću.

Neki su podržali Novak, dok su ga neki žestoko osudili, a neverovatno je da je Novak, koji nije primio vakcinu, dobio podršku direktora kompanije "Fajzer", Albert Burla.

On je podržao Novaka. Objasnio je da prethodna zaraza kovidom u poslednja tri meseca daje dovoljno jak imun odgovor i da srpski teniser zbog toga poseduje dovoljno antitela.

- Ja sam veliki navijač Novaka Đokovića. Ne mogu nikako da uđem sada u to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i lekara - kazao je Alber Burla i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković spreman za početak Australijan opena

- Smatram da preležan virus daje zaštitu od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na neko određeno vreme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest meseci nakon poslednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri meseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim - rekao je Burla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Komsija

pre 2 godine

Mnogo vise i vecih prstiju smo mi sami gurnuli australijancima u oci i izrevoltirali ih kako ih j Novak pobedio, rasturio. ponizio i sta sve ne, umesto da smo cutali dok se sve ne zavrsi. Samim tim za ocekivati je da ga na zalost izbace, jer ni jedna vlast, to smo valjda so sada naucili ne bi dozvolila sebi takvu blamazu. Mozda je i sam Nole doprineo nesvesno tome sto je objavio da je dobio medicinsko izuzece, a oni su najavili cim su doneli odluku da ce 5 tenisera moci na taj nacin da udju u Australiju, stim sto to mora ostati tajna i od strane igraca i strane AO. Novak se izleteo i odmah objavio to drustvenoj mrezi a svi drugi su cutali.

DrPera

pre 2 godine

nema zastite . . samo blaze simptome ako i to nisu slagali .. sve je vise dvostruko i trostruko vakcinisanih koji su dobili kovid par nedelja posle vakcinacije ... bez obzira na marku vakcine ..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17