• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

22:25

LICEMERJE NA VRHUNCU - RUBLJOV PROZIVAO NOVAKA! Bio protiv VAKCINACIJE, a sada udario na Đokovića!

Tanjug/AP

Tenis

LICEMERJE NA VRHUNCU - RUBLJOV PROZIVAO NOVAKA! Bio protiv VAKCINACIJE, a sada udario na Đokovića!

Podeli vest

Ruski teniser Andrej Rubljov kritikovao je situaciju oko Novaka Đokovića i Australijan opena

Peti teniser sveta je u decembru 2020. godine bio izričito protiv vakcinacije, ali je vrlo brzo promenio odluku. Andrej Rubljov "bocnuo" je Novaka Đokovića i pokazao veliku dozu licemerja. 

Na pitanje da prokomentariše situaciju koja se događa sa prvim reketom sveta u Australiji, Rubljov je rekao.

- Ja nisam imao ni najmanjih poteškoća da uđem u Australiju, jer sam vakcinisan. Situacija sa Novakom je veoma konfuzna i ne znamo sve detalje. S jedne strane imamo savezni zakon zemlje, s druge lični dogovor između Đokovića i organizatora turnira - poručio je Rubljov.

Rus inače neće moći da se sastane sa Novakom sve do finala Australijan opena. Po pisanju medija, Rubljov bi u slučaju deportacije najboljeg tenisera sveta zauzeo njegovo mesto u žrebu. 

- Međutim, lični dogovori ne daju za pravo sportisti da pređe granicu. Zakon zemlje je zakon! Niko od nas ne bi voleo da se nađe u takvoj situaciji. Mogu samo da slegnem ramenima i da se kajem što se priča o tim stvarima, a ne o tenisu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vladimir

pre 2 godine

A šta je tu "licemerno" ....? Rekao je jedno logično razmišljanje i ništa više ali jeste LICEMERNO kada ja napišem nešto pametno i istinito, a ti kao "pravi DOSovac" ne objaviš! Još i "ukradeš" ideju /misao/ ....

NekoKo

pre 2 godine

Da li je moguće da niko ne pominje presudu na sudu u korist Novaka.? Pozivaju se na zakone, moral isl. a to što je sud doneo odluku da je Novak sve uradio u skladu sa zakonom nikom ništa. Pa nije Novak ilegalno ušao u Australiju, nego na "glavni ulaz" kao i svi, nije mogao sam sebi da dodeli vizu i još manje da sam sebi presudi na sudu u svoju korsit.? Zaista je neverovatno koliko ima kretena među narodom koji niti su političari, niti vladari, niti neki posebni moćnici isl. Sve sami isprani mozgovi, bahati, bezobrazni i agresivni idioti. Uostalom šta boli ona stvar Rubljova i ostale igrače kakvi su zakoni u Australiji.? Prvi put u životu čujem da neki sportisti koji su došli u tuđu zemlju na takmičenje komentarišu zakone te zemlje i da se bave problematikom ko je koji zakon eventualno prekršio. Ako već nešto treba da se komentariše po pitanju države Autralije to je da je skandalozno da država u 2022 godini koja figurira za demokratsku i pravnu ne poštuje odluke sopstvenog federalnog suda i da je izvršna vlast otvoreno i direktno iznad odluke suda. Elem, ovi teniserčići zapravo navijaju da Novak ne učestvuje jer znaju da ukoliko natrče na njega šanse su im jako male. Što se struke tiče direktor Fajzera ni manje ni više je rekao šta ima, a i Svetska zdravstvena organizacija. Oni su najdirektnije na Novakovoj strani od svih koji su se oglašavali.

Amater

pre 2 godine

TI SI VAKCINISAN ALI KOJOM VAKCINOM JER SA SPUTNJIKOM SE NEMOZE U AUSTRALIJU ILI SI SE VAKCINISAO NEKOM DRUGOM I PLJUNUO PO SVOJOJ ZEMLJI.AKO SI VAKCINISAN RUSKOM I USAO U AUSTRALIJU PO CEMU SI TI BOLJI OD OSTALIH LJUDI KOJI SU VAKCINISANI SPUTNJIKOM A NEMOGU DA UDJU U AUSTRALIJU.I TAKO TO IDE U KRUG GDE JE SVE...POLITIKA UMESALA PRSTE I ONDA JE BOLJE DA CUTIS JER NOVAKU NISI NI DO KOLENA.

Marko

pre 2 godine

Kakav licni dogovor sa organizatorom turnira!? Uslovi za vizu su javni i zvanicni i apliciraju se online,ne moze ti nikakav usmeni licni dogovor omoguciti vizu. Ne znas decko gde je levo,boli koliko si glup.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17