• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2022

21:30

OVO JE ČISTA POLITIKA! AUSTRALIJANCI SU AMERIČKE I BRITANSKE MARIONETE! Oglasio se i PILIĆ! Novak je ŽRTVA!

Tenis

OVO JE ČISTA POLITIKA! AUSTRALIJANCI SU AMERIČKE I BRITANSKE MARIONETE! Oglasio se i PILIĆ! Novak je ŽRTVA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković večeras će ponovo morati da dokazuje svoju vizu pred sudom

Situacija oko Novaka Đokovića i Australije otišla je predaleko! Neizvesnost je sve veća, a najbolji teniser sveta ponovo će morati pred sud. Ipak, sve više je onih koji smatraju da do rešenja neće doći, a da će najveći ikada morati da odustane od prvog grend slema u sezoni. 

- Ne treba čovek da bude advokat, ovde je jako jednostavna priča. Australijska federacija i nezavisni doktori su mu dali zeleno svetlo i rekli su mu "sedi u avion i dođi". Došao je u Melburn i onda su rešili da će ga tretirati kao kriminalca. To je čista politička igranka, politika duboko ide uz sport - započeo je Pilić za "Kurir" i nastavio. 

Nikola Pilić istakao je da je sve što se dešava Novaku čista politika i da se to radi kako bi premijer skupio političke poene.

- Novak je čovek koji je devet puta osvajao Australijan open, a ne daju mu nikakvih kredita, maltretiraju ga kao kriminalca. Ovo je čista politička priča gde premijer koji ima loš rejting, preko imena Novaka Đokovića skuplja neke političke poene. Oni kažu da bi on mogao nekoga da zarazi. Pa što nisu doneli odluku pre tri-četiri dana, nego u petak popodne, tako da Novakovi advokati imaju manje vremena? Australijanci su uvek bili lutka na konopcu Engleske i Amerike i što su oni njima govorili, to su oni uvek radili. Bio sam mnogo puta u Australiji i znam šta se događa. Ovo što su napravili je čista sramota. Kad je u pitanju politika, onda sam siguran da Novak ima manje šanse od 50 odsto - direktan je bivši selektor Srbije. 

Za kraj, Pilić je istakao da nema prevelika očekivanja, odnosno da nije optimističan da će pustiti Novaka da se takmiči u Australijan openu. 

- Najvažnije je da on dobije garancije da igra i da on dobije prvo i drugo kolo i da se njegova forma diže. Da prođe prvu nedelju, da može da uđe u svoju "šestu brzinu". On tamo voli da igra, tamo mu loptice odgovaraju, podloga terena... Ali da li će on igrati ili neće? Ja znam, bio sam u Australiji, znam kako oni misle o svemu tome. Ovo što su napravili od njega je sramotno. Izuzetno sam razočaran. Uveren sam, daj Bože da nisam u pravu, uveren sam da neće pustiti Novaka u Australiju - zaključio je Nikola Pilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

Bravo Pilicu tako je ,gde god Amerikanci i Britanci idu da ubijaju tu su i Australijanci pravi genocidan narod svo troje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija