• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

08:08

OSAKA LUPETA GLUPOSTI! Tužno da Novaka pamte na ovakav način!

Tenis

OSAKA LUPETA GLUPOSTI! Tužno da Novaka pamte na ovakav način!

Podeli vest

Novak Đoković se danima bori za pravdu protiv vlasti Australije, trpi torturu u Melburnu, a Naomi OSaka kaže da će biti tužno što će neki takvog igrača pamtiti po ovoj situaciji

Ne, Naoimi, pamtiće Novaka Đokovića kao najboljeg tenisera ikada, čoveka koji je uvel mislio svojom glavu i borio se za sebe bez obzira na sve i svakoga.

- Iskreno, mislim da moje reči nisu važne, čak iako govorim ono što mislim. Videla sam ljude koji stave sebe na jednu stranu, a druge kako biraju drugu. Jedno mišljenje neće promeniti ništa, sve što se uradi samo dodatno pojača kontroverze. Mislim da je ovo nesrećna situacija. On je sjajan igrač i pomalo je tužno da ga neki pamte na ovaj način - kazala je Osaka pred početak Australija opena i napravno da joj nije palo na pamet da osudi Australijance.

Foto: Tanjug

 

- Mislim da to nije do nas igrače, nego na vladi Australije kako će odlučiti o svemu. Znam kako je biti u situaciji gde stalno pričaju o tebi, gde vidiš komentare drugih igrača. To nije baš najbolji osećaj, ali pokušavate da ostanete pozitivni.

 

Dešavanja iz Melburna pratite na našem blogu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lila

pre 2 godine

Novaka će pamtiti kao najboljeg svih vremena jer, realno to i jeste. A tebe tužna i nesrećna devojko, na čiju stranu je Novak medju prvima stao, kako će tebe pamtiti?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija