• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

09:56

NAJNOVIJA VEST! NOVAK IGRA U MELBURNU! Stigla potvrda od Australijan opena!

Tanjug/AP

Tenis

NAJNOVIJA VEST! NOVAK IGRA U MELBURNU! Stigla potvrda od Australijan opena!

Podeli vest

Najboljeg tenisera Novaka Đokovića očekuje suđenje u subotu od 23:30 pred Federalnim sudom u Australiji

Ministar za imigracije Aleks Hok opet je uzeo vizu prvom teniseru sveta, a ako Novak opet pobedi Vladu Australije igraće na Australijan openu.

Prvi meč očekuje ga već u noći između nedelje i ponedeljka. U prvom kolu igraće sa zemljakom Miomirom Kecmanovićem.

Bilo je spekulacija da je Novak predao meč, da neće biti odigran iako još nije poznata sudbina našeg asa u Australiji. Ali ovaj duel je u zvaničnom rasporedu na sajtu Australijan openu, što je odlična vest pred suđenje od 23.30.

 

 

Foto: printscreen/ausopen

 

Ceo svet je sa nestrpljenjem čekao saslušanje Novaka Đokovića. Međutim, sve je bilo završeno za samo nekoliko minuta. Radilo samo o pripremnom ročištu na kojem je doneta odluka da se glavno saslušanje održi dan kasnije. Sudija Dejvid O'Kalahan zakazao je zvanično saslušanje za nedelju u 09.30 po lokalnom, odnosno u subotu u 23.30 po našem vremenu.

Takođe, Novakova odbrana, advokat Pol Holdenson, tražio je od Federalnog sudije da konačnu odluku donese trojno veće sudija. Tako bi se obezbedila potpuna neutralnost i nepristrasnost prilikom donošenja konačne odluke, takođe ministar Aleks Hok ne bi imao način da se žali ni na jednu donetu odluku.

Protiv toga je bio, očekivano, državni advokat. Ali, džabem, jer je zahtev Novakovih advokata uvažen. Holdenson je takođe izjavio da njegov klijent Novak Đoković nije imao nikav problem da njegova izjava pod zakletvom danas bude objavljena u javnosti. Takođe, pre suđenja, Đoković je razgovarao sa imigracionim vlastima, ali detalji tog saslušanja nisu poznati javnosti.

Dešavanja iz Melburna pratite na našem blogu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17