• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

11:15 >> 11:27

SAMOUBISTVO AUSTRALIJANCA! ĐOKOVIĆA NE MOGU DA DEPORTUJU! POJAVILI SE DOKAZI, DRŽAVA PRIZNALA: Novak nije opasan!

Ilustracija

Tenis

SAMOUBISTVO AUSTRALIJANCA! ĐOKOVIĆA NE MOGU DA DEPORTUJU! POJAVILI SE DOKAZI, DRŽAVA PRIZNALA: Novak nije opasan!

Podeli vest

U zvaničnim dokumentima podnetim sudu, mišljenje stručnjaka je da Novak Đoković ne predstavlja opasnost po Australiju.

Imigracioni ministar Aleks Houk je u petak rekao da Novak Đoković predstavlja opasnost po Australiju i da zbog toga ne može da dobije vizu. Ipak, mišljenje stručnjaka iz Ministarstva zdravlja govori drugačije, prenosi B92.net,a sve je navedeno u zvaničnoj sudskoj dokumentaciji.

Na pretpostavku da je Novak Đoković dobio pozitivan test 16. decembra 2021. godine, a negativan 22. decembra i bio asimptomatičan od najmanje 27. decembra, pritom je nevakcinisan, koliko zapravo predstavlja opasnost za ostale?

Foto: Tanjug/AP

 


- Koristeći gore navedene pretpostavke možemo da potvrdimo da je Novak Đoković bio zaražen koronavirusom, pa iako je nevakcinisan, ovo znači da je zaštićen od koronavirusa tokom narednih nekolko meseci. Njegov negativan test koji je dobio 22. decembra takođe govori da je preležao virus i da ima antitela. Nije velika verovatnoća da bude opasan, tako da cenimo da on nije rizik po stanovnike Australije- stoji u zvaničnoj sudskoj dokumentaciji.

Foto: soronavirus.vic.gov.au

 

 

Foto: soronavirus.vic.gov.au

 

 

 

Foto: soronavirus.vic.gov.au

 

Sledeće bitno pitanje je koliko je rizično pustiti Novaka Đokovića u Australiju i da li može da zarazi nekog drugog igrača?

Foto: Tanjug/AP

 



- Koristeći gore navedene pretpostavke reći ćemo da nije velika verovatnoća da nekoga zarazi i da ne spada u rizičnu grupu ljudi koji bi virus preneli na drugu osobu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Acaaa

pre 2 godine

Poenta je da se Djokovic iscrpi i uzmu mu energiju da ne moze da pobedi AO. Sta su po mome i uspeli na zalost

Igor

pre 2 godine

Pa ko kaže da je opasan po ljude. Znaju oni da on neće zaraziti nikoga. Opasan je za tamošnju vlast jer se boje pobune stanovništva, i pada na izborima, to je razlog hajke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija