• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

22:28

SRAMOTA, KAO DA JE KRIMINALAC! ĐOKOVIĆ KRENUO NA SUĐENJE! Deportacija ili pohod na titulu! (VIDEO)

printscreen

Tenis

SRAMOTA, KAO DA JE KRIMINALAC! ĐOKOVIĆ KRENUO NA SUĐENJE! Deportacija ili pohod na titulu! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković očekuje suđenje u Federalnom sudu u Melburnu od 23.15 kada će konačno saznati da li će biti deportovan ili će se takmičiti na Australijan openu

Novak Đoković je upravo kreno se mesta gde se nalazio uoči ovog suđenja, prenose mediji u Australiji.

Brojni reporteri su okružili automobil, dok je Novak mirno sedeo. Još jedna sramna i tužna slika obišla je planetu, Australijanci nastavljaju prvog tenisera sveta da tretiraju kao kriminalca. Novak je bio u pritvoru za imigrante, pa je pred suđenje otipao na novu lokaciju gde će moći da prati suđenje.

Nije još uvek poznato da li će to biti advokatska kancelarija koja ga zastupa ili neka druga lokacija.

 

 

Tročlano sudsko veće sudiće u Novakovom slučaju, a suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop, a pomagaće mu Entoni Besanko i Dejvid O'Kalahan.

Foto: reuters

 

Takođe, Ministarstvo zdravlja Australije je poručilo da Đoković nije opasnost po stanovnike, za šta ga tereti ministar Aleks Hok.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17