• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

02:33

DRŽAVA NASTAVLJA DA NAPADA NOVAKA! Ovo je mučno! Šta priča ovaj čovek?

reuters

Tenis

DRŽAVA NASTAVLJA DA NAPADA NOVAKA! Ovo je mučno! Šta priča ovaj čovek?

Podeli vest

Advojak Australije Stiven Lojd pokušava da opovrgne agrumente pravnog tima Novaka Đokovića

Mučno je gledati šta rade Novaku u Australiji i slušati šta i dlaj epričaju advokati Australije koji uporno tvrde da je Novak antivakser i da je takav opasan za ljude u Australiji. 

Lojd je istakao da je ministar Hok bio svestan rizika koje predstavlja deportacija Đokovića, ali je verovao da će njegovo prisustvo "ohrabriti druge da se ugledaju na njega, što bi kako je rekao Australijance dovelo u opasnost.

Lojd je istakao da je Đoković kao javna i uspešna ličnost primer mnogima i da bi iz tog ugla njegovi stavovi protiv vakcine mogli da imaju loš efekat na šire narodne mase.

Rekao je da, ukoliko prvi teniser sveta nije mogao da se vakciniše tokom decembra, jer je bio zaražen korona virusom, ne postoji opravdanje zašto se nije vakcinisano godinu dana ranije. Mogao je da bude vakcinisan da je hteo. To što je još uvek nevakcinisan ukazuje na njegovu odluku da ostane nevakcinisan. Ministar ima pravo da pretpostavi da je to bio njegov izbor - rekao je Lojd.

Insistirao je na tome da je Novak mogao kad je hteo da se vakciniše.

- Čak i pre nego što su vakcine bile dostupne, bio je protiv toga, njegova "prima facie" pozicija je bila da bude protiv njih - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija