• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

07:59

VELEOBRT! Premijer Australije promenio ploču! Sad otvara vrata Đokoviću!

printscreen

Tenis

VELEOBRT! Premijer Australije promenio ploču! Sad otvara vrata Đokoviću!

Podeli vest

Australijanci su pljuvali, ponišavali, maltretirali Novaka Đokovića 12 dana, na kraju ga oterali iz zemlje, a sad odjednom menjaju ploču i to niko drugi nego premijer Skot Morison

Novak je posle deportacije u ponedeljak u ranim jutarnjim časova stigao u Dubai, a potom odmah krenuo za Beograd.

Australijski premijer Skot Morison ostavio je otvorena vrata Novaku Ðokoviću da se takmiči na Australijan openu sledeće godine, uprkos tome što se svetski teniser broj jedan suočava sa automatskom trogodišnjom zabranom ulaska u zemlju.

Morison je to izjavio za australijski radio 2GB dok je Ðoković bio na putu za Dubai.


- Zabrana zaista važi tri godine, ali postoji mogućnost da se (osobi) dozvoli ulazak pod odgovarajućim okolnostima - poručio je Morison.

Foto: printscreen/tanjug

 



Prethodno je i austalijska ministarka unutrašnjih poslova Karen Endrjuz izjavila da trogodišnja zabrana može biti ukinuta, ali da se o tome još ne razmatra.

- Zabrana može da se ukine u slučajevima kada se razlog za to dokaže, ali to nije nešto o čemu će se razmatrati danas ili sutra, već u u budućnosti - izjavila je Endruz za australijske medije.

Prvi igrač sveta napustio je Australiju kasno u nedelju nakon što je australijski Federalni sud potvrdio odluku vlade da mu ukine vizu, čime je okončana drama oko pravila ulaska u zemlju zbog kovida-19.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile Ekolog

pre 2 godine

Kako narod kaže, ti bi se Skote rodio u Engleskoj da ti deda nije bio robijaš...

Devax

pre 2 godine

Vidi šta je pametnjaković smislio. Daće Novaku sledeće godine izuzeće od trogodišnje zabrane ulaska, a kad Novak dođe, opet će ga zatvoriti i maltretirati. Dakle, taj čovek ima ime koje zaista govori o njegovim karakternim osobinama.

Miki

pre 2 godine

Ne treba nikad više da ide u tu vukoj... Ne zaslužuju ga!!!

Beki

pre 2 godine

Naravno da ce sada oni menjati plocu , ali sad su pravila u Novakovim rukama i nije njihova odluka vise ni u cemu , sad samo Novak moze odluciti i ja da sam na njegovom mestu otisao bi samo uz nadoknadu od 10 miliona dolara i pismenu garanciju za bezbednost uz osiguranje ako se ovo ponovi da osteta bude milijardu dolara. Novak Dokovic je u 35-oj goding i postigao je toliko da moze sutra zavrsi karijeru, bojim se da mu mogu namestiti jos gore stvari da bi mu ponistili blisravu karijeru , a koliko vidim spremni su na sve.

Dragan

pre 2 godine

Na njegovom mestu nikad više me bi kročio u Australiju.

pera

pre 2 godine

Spremi jedno 100 miliona odštete za ovo i isplati Novaku.Posle toga da mu izdate diplomatski pasoš Australije i dostavite mu.Nakon toga Novak će da razmisli dobro o svemu.

Vesn

pre 2 godine

Skot je skot...On misli da je Bog...ali sledece godine nece sedeti u toj stolici....A Novak je prvo covek pa sve drugo. I da vise ne igra.. obezbedio je sebe i porodicu i ostavio neizbrisiv trag u tenisu...

Boris

pre 2 godine

Krajnje je vreme da javno osudi ovu teroristicku vladu Australije, koja po nalogu globalista gazi sva prava svog naroda i potpuno je izgubila kontrolu. Treba da kaze da nece ici tamo dok se ponovo ne uspostavi sloboda i demokratija i da javno zigose zemlju koja sada lici na Nemacku 30-ih godina proslog veka.

Vlado

pre 2 godine

" Postoji mogucnost da se (osobi) dozvoli ulazak pod odgovarajucim okolnostima" Skote ti si najveci Skot od svih Engleskih skotova!! Zar nije Novak usao u vasu odvratnu kengursku drzavu pre 12 dana pod odgovarajucim okolnostima koje ste vi propisali? Citav svet je video sta ste mu radili i kako ste se nacisticki ponasali prema njemu. Nemas ti pojma o Srbima. Nas glavni "problem" je sto nikada nismo niti ce mo biti na strani fasista i drzava kao tvoja. Izuzetno postujem Noleta ali bih bio silno razocaran sa njim ako bi ikada i iz bilo kojih razloga krocio ponovo nogom u ovu odvratnu zemlju. Ovo sto su mu radili zadnjih 12 dana se nemoze zaboraviti niti oprostiti NIKADA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija