• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2022

09:17

BRUKA, NOVAKU IME NE SMEJU DA SPOMENU! Novo sramno saopštenje Australijan opena!

Tanjug/AP

Tenis

BRUKA, NOVAKU IME NE SMEJU DA SPOMENU! Novo sramno saopštenje Australijan opena!

Podeli vest

Australijan open se opet oglasio o Novaku Đokoviću nakon šturog saopštenja posle deportacije prvog tenisera sveta

Ni sada se nisu proslavili, ne smeju da spomenu ime Novaka Đokovića!

U novom saopštenju organizatori grend slema izrazili su žaljenje zbog situacije koja se dogodila, te ponavljaju da poštuje odluke Suda, da su nedavni događaji imali uticaj na sve igrače i da zbog toga žale, te da je ovo lekcija koja je naučena.

- Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022. je sada počeo i naš prioritet je oduvek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko radila i sa Federalnim sudom i sa Viktorijanskom vladom  tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbedno za igrače, stručni štab i navijače što se tiče korone - navodi Tenis Australija i dodaje:

Foto: Tanjug/AP

 

- Svesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

Foto: Tanjug/AP

 

- Australija ima veliku tenisku tradiciju i divno je videti navijače kako bodre najbolje igrače sveta i želimo da fokus bude na tome. Radujemo se što su ispred nas neverovatne dve nedelje tenisa - između ostalog stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija