• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2022

12:23

BOGDAN OBRADOVIĆ ŠOKIRAO U "ĆIRILICI": Rekao sam Novaku - "ako mi se ta devojka pored tebe ne dopada, onda to ni za tebe nije dobro"!

printscreen

Tenis

BOGDAN OBRADOVIĆ ŠOKIRAO U "ĆIRILICI": Rekao sam Novaku - "ako mi se ta devojka pored tebe ne dopada, onda to ni za tebe nije dobro"!

Podeli vest

Teniski trener i bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, gostujući u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića, šokirao je javnost govoreći o Novaku Đokoviću i svemu što mu se dešavalo u poslednje vreme...


Komentarišući dešavanja u Australiji uoči Australijan opena, ukidanje vize Novaku Đokoviću, boravak u pritvoru, deportaciju, i navodeći moguće razloge za sve što se najboljem svetskom teniseru dogodilo, Obradović je između ostalog rekao:

- Ne znam ko bi Novaku trebalo da bude savetnik, ali on je načinio jednu od grešaka, možda i u njegovoj karijeri, zato što svi mi koji koji smo ga okruživali, koji smo bili sa njim, bili smo na neki način receptori koji smo mu uvek govorili: "slušaj, meni se to ne dopada". Ja isto tako ne znam, ali ako ti kažem da mi se ta devojka, koja je kraj tebe, ne dopada, kažem ti to iz srca i nekih mojih stavova i nekih mojih moralnih načela, onda verovatno to ni za tebe nije dobro - rekao je Obradović i dodao:

- Ti, ne slušajući svoju majku ili oca, ćeš biti neko ko je "rebel"... šta meni majka ima da kaže... Međutim, ako ti se majka ne slaže, koja te mnogo voli, veruj mi da će posle četiri, pet godina istina sama doći na video i reći ćeš: "majka mi je bila u pravu". Moram da kažem da su sve te stvari vezane za Novaka, mnogo više emotivnog karaktera...

Bogdan Obradović nije precizirao na koju je devojku, koja je bila u Novakovoj blizini, mislio.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stockholm

pre 2 godine

Postajes naporan?‍♀️Prestani vise,puna ti usta njega,a vidis da on tebe nigde ni ne spominje?‍♀️dosadan si?‍♀️?‍♀️

S200

pre 2 godine

Jutros moja majka rece, ipak ga je Jelena ugrozila, okrenula veganstvu, meditiranju, nekakvim uciteljima........da se drzao saveta roditelja koji su ga podizali, ulagali, borili se na sve nacine za njega - ne verujem da bi do ovakve situacije doslo.

Novakov Fan

pre 2 godine

Pa zna se na koga je mislio, na njegovu zenu. Ona ga truje tim glupostima da ne treba da primi vakcinu. To svi znaju, ona mu je najveca prepreka u karijeri. Da se mama i tata pitaju on bi igrao sigurno vakcinisan, ovako neka slusa zenu pa neka obilazi piramide sa njom umesto da igra tenis. Dečko dobar si momak, kajaces se za 5 godina, mogao si ovo elegantnije da zavrisis a ne da ispravljas krive drine. Ti si teniser nisi političar niti zdravstveni radnik, igraj tenis i ne pametuj previse. Zelim ti da poslusas sve teniske stručnjake a ne zenu i da nastavis da ispisujes istoriju tenisa. Sve najbolje

slavica

pre 2 godine

Šta ti sve daješ za pravo sebi čoveče. Ovih dana si se gadno izlupetao o Novaku. Prvo za ishranu, a sada pominješ i devojku. Na koga ti to misliš čoveče? Možda na Jelenu, izvanrednu ženu koja je uz Novaka godinama, i sa kojom ima dvoje dece. Treba da pita mamu sa kim će da provede život i u koju će devojku da se zaljubi. Sram te bilo, ne lupetaj više.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija