• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2022

16:15

OTKRIVENO! Đoković ne plaća 500.000 Australiji! Zna se ko će iskeširati novac!

Ilustracija

Tenis

OTKRIVENO! Đoković ne plaća 500.000 Australiji! Zna se ko će iskeširati novac!

Podeli vest

Troškove suđenja sa Australijom, koji iznose oko pola miliona dolara, neće platiti Novak Đoković koji je izgubio na drugom ročištu

Novac će iskeširati Tenis Australija, otkrio je australijski političar Džon Loko, bivši gradonačenik Brajtona.

Australijanci su pristali da plate pravne račune srpskog tenisera kao deo ranijeg dogovora da se bori i da ostane u Melburnu da se takmiči.

Đoković je posle prvog hapšenja i odvođenja u pritvor dobio Vladu Australije na prvom suđenju, ali je Federalnom sudu, izgubio i deportovan je.

Loko je otkrio i da je Teniski savez Australije popunio dokumentaciju igračima, trenerima i sudijama, pa tako Novak Đoković nije ni znao šta je napisano u njegovim dokumentima za vizu, a danima su ga  maltretirali zbog pogrešno štiklirane "kućice" u dokumentima i zbog "medicinskog izuzeća".

Foto: REUTERS/Christopher Pike

 

Federalni sud Australije koji je deportovao Novaka Đokovića u četvrtak će obelodaniti razloge zbog kojih je odbijena žalba Novaka Đokovića na ukidanje vize.

Australijanci su deportovali Novaka Đokovića, nakon što je ministar za imigracije Aleks Hok mislio da prvi teniser sveta opasnost po javni interen, odnosno da bi mogao da utiče na one Australijance koji nisu vakcinisani. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija