• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2022

08:52

DIJANA KRIVI JELENU ZA NOVAKOVE NEVOLJE?! Veliki problemi u porodici srpskog tenisera!

Starsportphoto

Tenis

DIJANA KRIVI JELENU ZA NOVAKOVE NEVOLJE?! Veliki problemi u porodici srpskog tenisera!

Podeli vest

Noletova supruga Jelena Đoković nije bila uz njegove roditelje Dijanu i Srđana kada su organizovali protest podrške u Beogradu, što je jasan pokazatelj da između njih postoji sukob, piše "Stori"

Dijana Đoković (57) smatra da je za probleme njenog sina Novaka (34) odgovorna njegova supruga Jelena (35)!? Majka i supruga najboljeg tenisera sveta već duže vreme nisu u dobrim odnosima i to više ne mogu da sakriju, saznaje "Stori".

Ovaj beogradski nedeljnik u tekstu pod naslovom "Jelena i Dijana Đoković, sukob se više ne može sakriti" piše da Jelena nije bila uz Dijanu i Srđana kada su organizovali protest podrške Novaku u Beogradu, što znači da se ne slaže sa stavovima roditelja svog supruga.
Ne slažu se

Jelena određene stvari radi na svoj način i zato između nas dolazi do mimoilaženja
Dijana Đoković

Psihološke posledice

Svetski broj jedan je pre nekoliko dana deportovan iz Australije jer se nije vakcinisao, a Dijana veruje da dobar deo krivice za sve što je Nole prošao u prethodne dve nedelje snosi i Jelena.

Ovo nije bio stres samo za Novaka. Psihološke posledice za sve one kojima je stalo do njega morale su se pojaviti i nema dovoljno dobrog razloga da zabrinute supruga i majka ne budu jedna uz drugu. A sva je prilika da nisu bile. To se najbolje pokazalo pred čitavim svetom, kada su Noletovi majka, otac, stric i brat organizovali protest podrške ispred Narodne skupštine u Beogradu, a Jelena im se nije pridružila. Jelena je morala da bude ispred Skupštine ukoliko se slaže sa Srđanom i Dijanom. Što znači da se ne slaže -  navodi pomenuti nedeljnik.

Foto: Starsportphoto

Novak i mama Dijana



Spekulacije da su odnosi između Dijane i Jelene još više zahladneli potvrđuju i sve glasnije priče da se samo Novak i njegova supruga u celoj familiji nisu vakcinisali protiv koronavirusa, a svi ostali jesu. "Stori" podseća da su njih dve i ranije imale nesuglasice.

Obradović: Nije slušao majku

 

Teniski stručnjak Bogdan Obradović otkriva Novak gotovo nikad nije usvajao savete svojih roditelja, pa ni onih koji su vezani za izbor životne saputnice.
- Svi mi koji smo bili s njim govorili smo mu: "Slušaj, meni se to ne dopada." Ako ti kažem da mi se ta devojka, koja je kraj tebe, ne dopada, kažem ti to iz srca. Ako ti se majka ne slaže, koja te mnogo voli, veruj mi da će posle četiri ili pet godina istina izaći na videlo i reći ćeš da je majka bila u pravu - poručuje Obradović, ne precizirajući da li misli na Jelenu Đoković.


- Priče o tome kako se njegova supruga Jelena i majka Dijana ne slažu podgrejane su u najtežim danima za ovu porodicu. Drama oko australijske vize samo je važan podsetnik za sve ono što je između Jelene i Dijane tinjalo odranije. Novakova majka se nikada nije slagala s njegovim životnim stilom otkako je upoznao Jelenu. Oni koji kritikuju njegov stav o vakcinama, čak se pitaju gde je moguće da ga je izgradio. Pored supruge, roditelja ili sasvim trećih faktora? - piše "Stori".

Foto: Starsportphoto

 

Bio sa odbojkašicom

 

Foto: Reuters

Novak i Jelena Đoković

Dijana Đoković je svojevremeno otvoreno izjavila da se ne slaže sa stavovima Novakove supruge.

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina, nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve. Međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom. Stvorili su porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam - govorila je svojevremeno Dijana Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 2 godine

A koja svekrva voli snaju? Dijana misli da je Nole prvrnstveno njen, da joj pripada i da je tek onda Jelenin suprug. Posesivna je i ne kapira da se radi o coveku koji zivi svoj zivot sa porodicom koju je stvorio a da ona ne pripada tu. Ona je postovana i voljena majka koja zivi svoj zivot sa suprugom. Ostavi decu na miru ili ces im unistiti zivot. Zajebi izjave protiv supruge ili ce ti okrenuti ledja.

Filip

pre 2 godine

Jelena nije bila u BG nego u Marbelji (Spanija) sa decom!?! To da roditelji nisu odusevljeni Jelenom nije nikakva novost, a otvoren sukob je poceo pre nekih 8 ili 9 godina oko mesta za sedenje na jednom gren-slem turniru kada su sutnuli Jelenu u "sarage" Novakove loze, a oni seli u prvi red.

Raka

pre 2 godine

Dajte mira Novaku, i da je istina sad se ne pise o tome.

Mirjana

pre 2 godine

Da li su Dijanu kritikovali roditelji kad se udala za Srdjana. Svako treba da bira svoju srecu a roditelji su tu da podrze decu a ne da im zagorcavaju zivot. Svakoj majci nijedna snaja nije dobra za njenog sina.

Dragica

pre 2 godine

Valjala je kad je osvajao 20 gren-slemova i donosio pare u kucu, a od kad Jelena kontrolise fondaciju sad ne valja!?!

Vrana

pre 2 godine

Dijana zna najbolje sta je dobro za njenog sina. Jelka pakuj kofere!

Goran

pre 2 godine

Ostavite coveku privatan zivot na miru. Njegova je stvar!!!!!!!!

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Dijana Đoković je svojevremeno otvoreno izjavila da se ne slaže sa stavovima Novakove supruge. Gospodja majka zaboravlja da njen sin ima 34 godine, nije malouman pa da danas za sve pita mamu i tatu ili suprugu. Novak je suprugu birao za sebe i svaka cast Jeleni koja uspeva da ga prati i da sebe podredjuje njemu i deci. Umesto da budu srecni sto Novak ima suprugu koja mu se prilagodila po pitanju ishrane i zivotnog tempa, oni je sad omalovazavaju iako znaju da Nole sam bira kako ce da zivi i sam donosi odluke sta ce da jede. Mnogo je zasluzniji Markov duhovni ucitelj Pepe, sa svojim mantrama nego Jelena ali eto, Pepeja ne prozivaju ni tata ni mama.

MiKajlo

pre 2 godine

Pa ne mogu bas svim sinovima da se mesaju u odabir partnera...pepe i ova nova slusaju i znaju red..Jelena je ta koja talasa i vazda izvoljeva Čuj, ona kontrolise fondaciju... Teraj to Srđane!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17