• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

17:45

NOVAKA TERAJU U PENZIJU - STRAVIČNA TEORIJA RUSKE TENISERKE! Sve režiraju kako bi SRUŠILI ĐOKOVIĆA!

reuters

Tenis

NOVAKA TERAJU U PENZIJU - STRAVIČNA TEORIJA RUSKE TENISERKE! Sve režiraju kako bi SRUŠILI ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Ruska teniserka Jekaterina Bičkova analizirala je situaciju u kojoj se našao Novak Đoković na Australijan openu

Srpski teniser Novak Đoković nije dobio šansu da bani titulu na Australijan openu. Dok se ostatak ATP tura bori za trofej na grend slemu, večiti šampion se odmara i uživa u Crnoj Gori. 

Nedeljama je Novak Đoković glavna sportska tema, a svoju analizu čitave situacije koja se događana u Melburnu iznela je ruska teniserka Jekaterina Bičkova koja je odmah odbacila mogućnost da su falili papiri. 

- Ne verujem da igrač koji ide da osvoji Australijan Open i sa sobom vodi grupu stručnjaka nije pripremio svu potrebnu dokumentaciju pre puta. To je neka vrsta igre. Ne razumem šta se dešava. Nema smisla da meta bude Đoković jer je otputovao tamo sa medicinskim izuzećem, i nije jedini koji je tako ušao u zemlju. Da li mislim da je ova stvar izrežirana? Da - rekla je Ruskinja. 

Bičkova ističe da Novak Đoković sigurno nije antivakser već da se bori za to da svaki čovek ima slobodu izbora. 

- Teško da bi Novak tek tako putovao u Australiju i leteo 20 sati... To se ne radi, ne verujem i da je Đoković antivakser, samo je rekao da svaki čovek treba da ima pravo izbora. Oni tamo nisu dali izbor, sada praktično izbor ne postoji ni u jednoj državi. Možda je hteo da bude simbol te borbe - rekla je Bičkova. 

Za kraj, ruska teniserka ističe da je čitava kampanja u Australiji početak borbe protiv Novaka Đokovića, a da je krajnji cilj da najboljeg ikada pošalju u penziju. 

- Ukratko, u Australiji se odigrala jedna vrlo opskurna igra. Nema u ovome nikakve simpatije za Novaka, niti negativnosti za Australiju i vladu te zemlje, samo nije jasno šta se tačno dogodilo. Ovakve situacije ne smeju da se dešavaju na ovom nivou. Ovo su zakulisne radnje. I ona situacija sa US Opena kada je diskvalifikovan bila je apsolutno luda i neverovatna. Dakle, ne isključujem mogućnost da njegov status borca za prava obespravljenih i osnivača nove teniske unije, igra ulogu. Nije isključena mogućnost da će pokušati da ga sklone i da ga pošalju u penziju. Ovo nije činjenica, ali je moguće kao opcija. Novak se protivi sistemu i to se obično ne završi dobro, čak i za jake momke poput njega - podvukla je Ruskinja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17