• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

08:05 >> 08:06

PRETIO JE NOVAKU, A SADA IDE KUĆI! Jedna briga manje za ĐOKOVIĆA! Šapovalov DEKLASIRAO Zvereva!

Tanjug/AP

Tenis

PRETIO JE NOVAKU, A SADA IDE KUĆI! Jedna briga manje za ĐOKOVIĆA! Šapovalov DEKLASIRAO Zvereva!

Podeli vest

Kanadski teniser Denis Šapovalov deklasirao je Aleksandera Zvereva u četvrtom kolu Australijan opena i eliminisao trećeg tenisera sveta

Pretio je Aleksander Zverev Novaku Đokoviću da će preuzeti prvo mesto na ATP listi. Da je spreman za prvi grend slem trofej bez obzira na to da li će Srbin igrati ili ne, ali od svega toga neće biti ništa! Nemac je doživeo potpuni brodolom u prvoj ozbiljnijoj proveri pošto ga je Denis Šapovalov počistio sa terena za nešto manje od dva i po sata igre - 3:0 (6:3, 7:6, 6:3). 

Nije Zverev bio ravnopravan rival protiv kanadskog bisera. Iako je olimpijski šampion slovio za velikog favorita na terenu ništa nije pokazao osim nekoliko dobrih momenata u drugom setu te će Šapovalov i više nego zasluženo u drugu nedelju Australijan opena, dok Zverev pakuje kofere i vraća se u Nemačku. 

Foto: Tanjug/AP

Kanađaninu je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk za lako vođstvo. Ipak, kao da se posle uvodnih pola časa igre treći nosilac razbudio i zaigrao na prepoznatljivom nivou. Trajalo je to svega nekoliko gemova u drugom setu. Zverev je imao i prednost brejka i servis za izjednačenje pri rezultatu 5:3, ali je Šapovalov oduzeo servis Nemcu i u taj-brejku poveo sa 2:0. Povratka nije bilo budući da je 14. teniser sveta i na startu trećeg seta napravio brej i tako rešio pitanje pobednika. 

Šapovalov će u četvrtfinalu igrati protiv Rafaela Nadala koji je ranije danas savladao Adrijana Manarina sa 3:0!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuk07

pre 2 godine

Alo Informer !!! Čemu ovakav tekst o osvajanju AO. Ako je ispao Zverev koja je razlika da osvoji Medvedev ili Nadal. Novak nije na turniru nek osvoji koje najbolji. Ne želim da se setim time evo A. Zverev ispao ili bilo ko da osvoji. Novak je najveći gubitnik. Cemu to nekom komsiji želimo da crkne krava . Zato što će imati štete. A koje koristi ima Novak od toga. Ako želimo da imamo šampion u istoriji tenisa Prvo morao bi da igra i zna se pod kojim uslovima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija