• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

13:36

PRLJAVI, NISKI UDARCI, TORTURA, MALTRETIRANJE, IŽIVLJAVANJE... Ne mogu da zaustave surovu dominaciju Đokovića!

Tanjug/AP

Tenis

PRLJAVI, NISKI UDARCI, TORTURA, MALTRETIRANJE, IŽIVLJAVANJE... Ne mogu da zaustave surovu dominaciju Đokovića!

Podeli vest

Pokušavaju na sve načine da zaustave Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta, ali on nastavlja da pomera granice

Najboljem teniseru sveta su zabranili da se takmiči na Australijan openu i da juri rekordni 21. grend slem, ali ne mogu da izbrišu činjenicu da je najbolji.

Đoković je započeo 357. nedelju na prvom mestu ATP liste i tako popravio sopstveni rekord. naš as će na tronu sigurno biti bar do februara. 

Naime, Đoković ne igra na Australijan openu, pošto je Vlada te zemlje odlučila da ga deportuje, tako da da brani poene sa prošlogodišnjeg turnira, koji je osvojio čak devet puta.

Foto: Tanjug/AP

 

Rus Danil Medvedev bi eventualnom titulom u Melburnu mogao da prestigne Novaka, ali tek 21. februara, pošto će se tada obrisati Đokovićevi bodovi za osvojenu titulu prošle godine, pošto se prvi grend slem sezone 2021. igrao od 8. do 21. februara.

Ali, ako Srbin zaigra u Roterdamu, turniru iz Serije 500 koji je na programu od 7. do 13. februara, druga će priča biti. Takođe, Novak je sada 357 nedelja "broj 1", a do rekorda koji drži Štefi Graf, deli ga još 20 sedmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija