• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2022

10:27

NOVAKU BI KARIJERA BILA U OPASNOSTI... Otkriveno! Oglasio se čuveni doktor koji je od Srbina napravio mašinu!

Tenis

NOVAKU BI KARIJERA BILA U OPASNOSTI... Otkriveno! Oglasio se čuveni doktor koji je od Srbina napravio mašinu!

Podeli vest

Prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću zabranili su da se takmiči na Australijan openu

Iako je dobio medicinsko izuzeće, pre nekoliko nedelja preležao koronu, Australijanci nisu dozvolili Novaku Đokoviću da se bori za 21. grend slem na mestu na kom je osvojio devet trofeja.

Novak se nije vakcinisao, te su ga na kraju zbog toga deportovali, a ceo svet ga optužuje da je antivakser. Javio se i doktor Igor Četojević, a da njega nije bilo, pitanje je da li bismo danas pričali o Novaku Đokoviću kao najboljem teniseru svih vremena.

Četojević je 2010. izbacio iz Đokovićeve ishrane gluten, na taj način eliminisao alergije koje su mu stvarale probleme. Napravio je od Novaka mašinu. Živi u Limasolu a sada se oglasio povodom svega što se desilo u Australiji. 

- To je politika. Čista politika – prenosi Žurnal reči doktora Četojevića.

- Novak nije antivakser, kao što tvrde. Đoković se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za te pacove iz vlade. On odlično vidi širu sliku, vrlo jasno.

Za Vladu Australije nema dobre reči doktor, koji je bio deo stručnog štaba prvog tenisera sveta. 

- Samo su tražili izgovor za sve svoje greške. Novak je bio dobio vizu, imao status medicinskog izuzeća, a igra političara je bila da iskoriste slavnog sportistu poznatog po originalnim stavovima kao alibi za svoje neupehe. Đoković je tobože došao u Australiju da širi kovid a ko je onda kriv za dve godine neuspele borbe sa virusom.

Foto: Starsportphoto

Marian Vajda, Miljan Amanović i doktor Igor Četojević

Na pitanje zar ne bi bilo lakše da se Novak vakcinisao, Četojević prvo ističe da ne zna da li je to uradio jer ima pravo da se o tome ne izjašnjava i dodaje da je vakcina još uvek eksperimentalan lek.

- Đoković zna da postoji mogućnost da ošteti svoje zdravlje i njegova karijera bi bila u opasnosti da se vakcinisao. Sve više vakcinisanih ljudi ima probleme, redovno ih viđam u mojoj ordinaciji. Sloboda izbora. Niko nema pravo da vam zavrće ruku da biste bili zdravi i srećni. Za to se Đoković zalaže.

A na pitanje kakav će australijska golgota ostaviti trag na najboljem teniseru sveta, Četojević odgovara:

- Jednom sam mu poklonio knjigu u kojoj su četiri preporuke za život. Mislim da bi sada mogao da iskoristi jednu. Ne shvataj ništa lično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuk07

pre 2 godine

Doktore Igore postavili su vam pitanje da li bi Novak trebao da se vakcinise.Niste odgovorili na to pitanje šta vi mislite.Odgovor je vas glasio na njemu je da odluči. Ako već pričate o njegovom zdravlju o izbacivanja glutene iz ishrane, da ste uspeli da Novaku postavite tačnu dijagnozu sta je korisno a sta nebi trebao da konzumira . Valjda imate neko stručno mišljenje koje nećete u javnosti da iznosite.Razumem vas zbog vaše karijere. Ali u pitanju je i karijera Novaka Djokovica. Znaci vi ste po pitanju vakcine Anti vakser inače bi predložili Novaku da primi vakcinu. Sve mi se cini da treba da se vama najviše zahvali na savetu da ne primi vakcinu.

LOLA CG

pre 2 godine

Tek će da ih stigne Božija kazna. A, mučenici nikada ne mogu da budu ni blizu Novaka: od čojstva do uspjeha poslom kojim sevbavi. A tek o genima koje nosi, nema priče. Ko su oni? Tikve bez korijena. A Novak Đoković zna ko je i šta je!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija