• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

12:44

OVAKO SE DOČEKUJE LEGENDA! Čelnici Dubaija očitali lekciju Australijancima!

reuters

Tenis

OVAKO SE DOČEKUJE LEGENDA! Čelnici Dubaija očitali lekciju Australijancima!

Podeli vest

Turnir u Dubaiju zvanično je potvrdio ono što svi čekaju - Novak Đoković igraće na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Novak Đoković je turnir uvrstio na spisak na svom zvaničnom sajtu, sada se oglasio i sam ATP Dubai. To će biti prvi turnir našem teniseru nakon što mu nisu dozvolili da se takmiči na Australijan openu.

- Među izuzetnim učesnicima sledećeg meseca na turniru u Dubaiju nalazi se i Novak Đoković. Pridružiće nam se petostruki šampion takmičenja i teniski broj 1 koji će biti jedan od osam tenisera iz Top 20 - navodi se.

- Tu su još i Aslan Karacev, Anrej Rubljov i Denis Šapovalov, kao i bivši šampion Roberto Bautista Agut - piše između ostalog u saopštenju.

 

- Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu tolikom broju vrhunskih igrača na 30. godišnjici turnira. Oduševljeni smo što se Novak vraća u Dubai 12. put, gde će se boriti za šestu titulu i želimo mu mnogo sreće - rekao je izvršni direktor turnira  Kolm Maklaflin.

Karte za prvi dan koštaju 15.5 dolara, cene rastu kako odmiče takmičenje, za finale treba izdvojiti 133 dolara.

Turnir počinje 14. februara, to će biti prvi zvanični nastup Đokovića u ovoj godini posle deportacije iz Australije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija