• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2022

08:29

NOVAK ĆE SA VELIKOM PAŽNJOM PRATITI FINALE AO! Medvedev mora da učini OVE dve stvari kako bi postao broj 1 već za DVE NEDELJE!

Tanjug

Tenis

NOVAK ĆE SA VELIKOM PAŽNJOM PRATITI FINALE AO! Medvedev mora da učini OVE dve stvari kako bi postao broj 1 već za DVE NEDELJE!

Podeli vest

U finalu Australijan opena u nedelju (09.30) igraju Rafael Nadal i Danil Medvedev, drugi teniser sveta

Nema Novaka Đokovića, Australijanci su ga deportovali i nisu mu dali da se bori sa deseti trofej, pa Španac i Rus mogu da ispišu istoriju! Danil Medvedev pobedom u finalu Australijan opena zagarantovao bi sebi prvo mesto na ATP listi i smenio Novaka Đokovića na vrhu, ali kada će zvanično postati lider na ATP listi, zavisi od dve stvari.

Fenomenalni Medvedev bi osvajanjem prvog Grend slema u sezoni i pobedom nad šestim reketom sveta, Rafaelom Nadalom smenio Novaka od 21. februara, ali ako se Novak ne takmiči u naredne tri nedelje nakon Australijan opena.

Foto: Tanjug

 

Druga opcija, u kojoj bi Rus već 14. februara postao najbolji, je da osvoji titulu i u Melburnu i turnir u Roterdamu, za koji se već prijavio i koji počinje 7. februara. Ako se to desi, poremetila bi ga samo situacija da Đoković prijavi neko takmičenje u dve naredne nedelje od Grend slema u Australiji.

Ipak, to za sada nije slučaj, pošto je Srbin objavio da će mu Dubai biti naredni turnir (21. februar)! Dakle, Medvedev bi titulama na AO i Roterdamu bio lider već od 14. februara. On bi tako mogao da postane treći Rus koji je dospeo na vrh ATP liste nakon Jevgenija Kafelnjikova i Marata Safina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija