• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2022

20:14

MEDVEDEV OTVORIO DUŠU! Australijanci, ubili ste snove jednog dečaka! Rus najavio mogućnost da propusti RG i Vimbldon

Tanjug/AP

Tenis

MEDVEDEV OTVORIO DUŠU! Australijanci, ubili ste snove jednog dečaka! Rus najavio mogućnost da propusti RG i Vimbldon

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev održao je monolog na konferenciji za medije posle poraza u finalu Australijan opena

Drugi reket sveta je imao prednost od 2:0 protiv Nadala, ali je Španac uz pomoć publike, koja je tokom celog turnira "maltretirala" Medvedeva, uspeo da preokrene rezultat i da dođe do titule.

Neću da objašnjavam tačno, ali danas, tokom meča, shvatio sam da ću ubuduće igrati tenis... Zapravo, to je sad malo i smešno. Pričao sam o novinarima, a ja stvarno volim da razgovaram s vama, mislim da to i sami vidite. Ali, to nije poenta. Pričao sam samo o nekim momentima kada je jedan dečak prestao da sanja, a danas je bio jedan takav trenutak. Neću vam reći zašto. Ali, reći ću vam da ću od sada igrati samo za sebe, moju porodicu, za ljude koji veruju u mene i, naravno, za sve Ruse, jer sam osetio mnogo podrške ovde - jadao se Medvedev.

Nastavio je u istom ritmu.

Ovako ću to da vam saopštim. Ako se desi da se organizuje neki turnir na tvrdoj podlozi u Moskvi, pre Rolan Garosa ili Vimbldona, ima da idem tamo čak i pocenu da propustim Vimbldon ili Roland Garos, ili neki drugi veliki turnir. Ovaj dečak je prestao da sanja. Ovaj dečak će igrati samo za sebe. I to je to. To je moja priča. Hvala vam što ste me saslušali, ljudi. Sada možete da me pitate o tenisu ili nečem drugom - dodao je Rus.

Kasnije je dodao i da ga je najviše pogodilo to što je publika galamila tokom njegovih servisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Kovac

pre 2 godine

Dobro jutro to što će Brat Medvedev neke Turniere da propusti ništa sa time neće postići sam sebi prkosi nije se sa rogatim bosti.

Nidža

pre 2 godine

Ljudi, zar vam je tako kratko pamćenje. Jeste li zaboravili da je upravo Medveded taj koji je nedavno sprečio našeg Noleta da osvoji 21 grend slem prošle godine na US Openu kada je Medveded pobedio našeg Noleta u finalu. Bio sam šokiran i zgrožen kada sam video Srbe kako navijaju za Medvededa ovde u Srbiji i na Australijan openu. Nije kriv Nadal ili Australija što naš Nole sada nema 21 grend slem, kriv je Medveded i ne zaboravite to.

sledeća vest

Vesti

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor
Politika

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor

Osnovni sud u Prištini produžio je za još dva meseca meru sudskog pritvora Slađanu Trajkoviću iz Severne Mitrovice, koga Specijalmo tužilaštvo iz Prištine tereti da je navodno izvršio krivično delo "Ratni zločina protiv civilnog stanovništa", potvrdio je za Kosovo onlajn njegov advokat Dejan Vasić.

08.07.2024

11:31

Sigurnost cena poljoprivrednih proizvoda je od presudnog značaja za srpski agrar! Momirović: Poljoprivednicima moramo obezbediti predvidivost!
Politika

Sigurnost cena poljoprivrednih proizvoda je od presudnog značaja za srpski agrar! Momirović: Poljoprivednicima moramo obezbediti predvidivost!

Zajedničkim aktivnostima sa Produktnom berzom Novi Sad obezbedićemo predvidivost za naše poljoprivrednike. Poljoprivrednicima je dostupna mogućnost efikasnog osiguranja cena žitarica i uljarica korišćenjem fjučers tržišta, dok je proizvod još uvek na njivi u samoj fazi proizvodnje, istakao je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon održanog sastanka.

08.07.2024

11:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija