• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

12:12

NOVAKU JE POTREBAN GLOGOV KOLAC, TIME SMO UBIJALI VAMPIRE! Sve je namešteno, Rafa je maneken!

Tenis

NOVAKU JE POTREBAN GLOGOV KOLAC, TIME SMO UBIJALI VAMPIRE! Sve je namešteno, Rafa je maneken!

Podeli vest

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović ubeđen je da je Australijan open namerno smestio Novaku u saradnji sa kompanijom KIA, koja je glavni sponzor turnira i njen promoter je Rafael Nadal

Španac je osvojio 21. grend slem i tako pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru, koji imaju po 20 velikih trofeja.

Prvi reket sveta nije ni imao priliku da brani titulu na omiljenom turniru. Prvo je dobio dozvolu da igra iako je nevakcinisan, jer je u decembru preležao koronavirus, ali je po sletanju u Melburn preživeo pakao i deportovan je posle 11 dana maltretiranja.

- Igra nije poštena. Vekovima su lagali, pa su nastavili sa tradicijom laži, prevare i montiranjem da ceo svet misli da su oni šampioni, a zapravo nisu. Sklonili su Novaka u momentu kada je najjači, sa tri grend slema i jednim finalom u prošloj sezoni. To dokazuje da je najbolji svih vremena. A oni mu nisu dali da igra i izmislili su glupe razloge da bi praktično dali trofej glavnom manekenu kompanije KIA, Nadalu. Sve je namešteno i već viđeno - jasan je Obradović.

Foto: Tanjug/AP

 

On je slikovito objasnio kako da se Novak izbori sa svime što ga čeka, pre svega, potencijalnom zabranom da nevakcinisan igra na preostalim grend slemovima.

- Savetujem mu jedno naše tradicionalno oružje - glogov kolac. Time smo ubijali vampire. Novak treba da smisli glogov kolac i jednom za sva vremena ostavi vampire u pećini, gde i treba da budu - kaže Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Kakav bre kolac? Njemu treba vakcina. Ako hoće da igra na ATP turnirima. Ako neće...ko ga j....

Dragan

pre 2 godine

Moj savet je glogov kolac u obliku vakcine. Ukoliko neće da se vakciniše zdravlja radi, ukoliko neće ni zbog putovanja,... onda neka se vakciniše iz prkosa! Neka izbije sve adute zlim dušama da ga ponovo izbacuju sa turnira na isti način, neka igra, pobeđuje, podiže pehare,... pa neka ih natera da PONIZNO kažu ono što svi znamo NOVAK ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA!

Realno

pre 2 godine

Glupo je optuzivati AO da je namestio mec, kada je Djokovic 9 puta isti osvojio. Jel su 9 puta namestili za Djokovica? Neka se vakcinise i ne kenj. to je savet koji ce mu svako dati. gubio je od vakcinisanih tenisera uprkos Pepe Imazu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija