• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2022

07:08

NADAL NAPOKON ISKREN! Ko zna šta bi bilo da je Novak igrao!

Tenis

NADAL NAPOKON ISKREN! Ko zna šta bi bilo da je Novak igrao!

Podeli vest

Španac Rafael Nadal je osvojio trofej na Grend slemu u Melburnu, gde je Đokoviću oduzeta šansa da brani isti zbog deportacije, tačnije političkih razloga

Toni Nadal, stric prvog igrača u istoriji koji je osvojio 21 Grend slem titulu,  kaže da nije siguran kakav bi epilog bio da je prvi teniser sveta imao priliku da igra.

- Novak je veliki igrač, ne znam šta bi se desilo da je igrao... I ne razmišljam o tome. Đoković je zauzeo stav da se ne vakciniše i krenuo je za Australiju, koja je nametnula pravila. Nije igrao, a Rafa je igrao finale sa Medvedevom. Ako Rafa igra dobro, ima šanse i protiv Đokovića- rekao je Nadal za jedan španski radio.

 

Foto: AP/Photo

Toni i Rafael Nadal

Do pre samo dva meseca nije se ni znalo da će Nadal učestvovati na Australijan openu.

- Rafael je uvek davao sve od sebe, odrastao je sa idejom da je napredak uvek moguć i da je glavni izazov da se usavršavaš svakodnevno. Kao rezultat toga dolaze i titule, kao što je sada! Kada ga je osvojio Australijan open 2009. godine nije uspeo Rolan Garos. Nadam se da će ove godine biti drugačije. Videćemo posle aprila ko je favorit. Sigurno je da će u Pariz otići sa samopouzdanjem, da opet podigne trofej- zaključio je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija